We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Нийл Бломкамп ще заснеме продължение на "Сектор 9"
 
20 Юли, 2017
Нийл Бломкамп ще заснеме продължение на "Сектор 9""Сектор 9" излезе премиерно през 2009 г. Главната роля в него изпълни актьорът Шарлто Копли, който участва във всички филми на Нийл Бломкамп. "Сектор 9" получи 4 номинации за "Оскар".

  Шарлто Копли / Сектор 9Южноафриканският режисьор Нийл Бломкамп ще заснеме продължение на sci-fi екшъна "Сектор 9" ("District 9"). Информацията оповести самият филммейкър пред изданието NME.

  "Искам да заснема "Сектор 10" и отново да се върна в тази вселена, за да видя какво се е случило с героите ми. Има и друга важна причина за продължението - както в оригинала, то ще разказва за реалните проблеми, от които страда Южна Африка. Те силно ми повлияха в детството и не искам да се забравя за тях", коментира Бломкамп.

  Преди да пристъпи към работа по "Сектор 10" обаче, режисьорът трябва да приключи няколко други проекта. Един от тях е постапокалиптичният "Изчезналият свят" ("The Gone-Away World”), който ще бъде заснет по книгата на английския писател-фантаст Ник Харкауей. Произведението разказва историята на група десантчици, които се опитват да оцелеят в свят, преживял ядрена война.

  "Сектор 9" излезе премиерно през 2009 г. Главната роля в него изпълни актьорът Шарлто Копли, който участва във всички филми на Нийл Бломкамп. "Сектор 9" получи 4 номинации за най-престижната кинонаграда "Оскар" - в категориите "Най-добър филм", "Най-добър монтаж", "Най-добри специални ефекти" и "Най-добър адаптиран сценарий".


прочитания: 2466

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info