We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Джейми Лий Къртис се завръща в хорър франчайза "Хелоуин"
 
26 Сеп, 2017
Джейми Лий Къртис се завръща в хорър франчайза "Хелоуин"Феновете недоумяват по какъв начин ще се случи завръщането на Джейми Лий Къртис, след като героинята й Лори Строуд бе убита в "Хелоуин: Възкресението" ("Halloween: Resurrection") от 2002 г.

  Джейми Лий КъртисПреди две години американската филмова компания Blumhouse обяви, че подготвя следващата глава от хорър франчайза "Хелоуин" ("Halloween"). Сега продуцентите разкриха и голямата новина, че актрисата Джейми Лий Къртис се завръща към емблематичната си роля в поредицата, която изстреля кариерата й нагоре през 1978 г. Къртис отново ще изпълни ролята на Лори Строуд, която ще се конфронтира за пореден път със серийния убиец Майкъл Майърс.

  Феновете обаче недоумяват по какъв начин ще се случи завръщането на Джейми Лий Къртис, след като героинята й бе безцеремонно убита в "Хелоуин: Възкресението" ("Halloween: Resurrection") от 2002 г. Предположенията са, че новият филм ще игнорира случилото се в предишните ленти и ще разкаже своя собствена независима история.

  До момента Джейми Лий Къртис участва в 4 филма от вселената на "Хелоуин" - оригиналът на режисьора Джон Карпентър от 1978 г., продължението от 1981 г., "Хелоуин: 20 години по-късно" от 1998 г. и "Хелоуин: Възкресението" от 2002 г.

  Режисьор на новата продукция ще бъде Дейвид Гордън Грийн. "Хелоуин" ще излезе на голям екран на 19 октомври 2018 г., 40 години след премиерата на първия филм.


прочитания: 2470

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info