We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Мел Гибсън и Дани Глоувър отново заедно в "Смъртоносно оръжие 5"
 
30 Окт, 2017
Мел Гибсън и Дани Глоувър отново заедно в "Смъртоносно оръжие 5"61-годишният Мел Гибсън в последните години се появяваше на киноекрана главно в епизодични роли - "Мачете убива", "Непобедимите 3" и др. От своя страна, Дани Глоувър винаги е зает в много проекти.

  Мел Гибсън и Дани ГлоувърКиностудиото Warner Bros. планира да заснеме пета част от франчайза "Смъртоносно оръжие". Информацията предаде изданието Deadline. Последният филм от поредицата до момента - "Смъртоносно оръжие 4", излезе през далечната 1998 г.

  Режисьорското кресло за бъдещия проект ще заеме Ричард Донър, който засне всички четири части от екшън серията. В главните роли на детективите Ригс и Мъртоу ще се завърнат холивудските звезди Мел Гибсън и Дани Глоувър. Сценарият на новия филм ще напише Чанинг Гибсън ("Смъртоносно оръжие 4").

  61-годишният Мел Гибсън в последните години се появяваше на киноекрана главно в епизодични роли - "Мачете убива", "Непобедимите 3" и др. От своя страна, Дани Глоувър винаги е зает в много проекти въпреки напредналата си възраст - актьорът е на 71 години.

  Първият филм от поредицата "Смъртоносно оръжие" излезе на голям екран през 1987 г. и се превърна в един от най-успешните екшъни на 80-те години. Сумарните приходи от франчайза до момента възлизат на 955 млн. долара.


прочитания: 2303

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info