We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Томас Джейн разкри подробности около новия "Хищник"
 
05 Ное, 2017
Томас Джейн разкри подробности около новия "Хищник"В главните роли на "Хищник" участват Томас Джейн, Ивон Страховски ("Декстър"), Алфи Алън ("Джон Уик", "Игра на тронове") и Едуард Джеймс Олмос ("Блейд Рънър"). Премиерата на лентата ще бъде на 3 август 2018 г.

  Компанията 20th Century Fox все още не издава нищо конкретно около сюжета на новия филм от sci-fi франчайза "Хищник" ("Predator"). В интервю за Shadow Nation актьорът Томас Джейн ("Наказателят", "Мъглата") обаче разказа някои детайли около историята, която ще се развива в бъдещия филм.

  The Predator"Героите ни са ветерани от Афганистан или Ирак", разкри Джейн. "Само че всички сме превъртели и ни водят към болница, за да ни натъпчат с лекарства. Докато сме в микробуса, при нас качват един тип, който твърди, че е видял НЛО, видял е корабите на Хищниците. Всъщност, планът е да застрелят всички ни, за да се отърват от този единствен свидетел. Ние, разбира се, превземаме автобуса и понеже сме достатъчно луди решаваме сами да открием тези Хищници."

  В главните роли на "Хищник" участват Томас Джейн, Ивон Страховски (тв сериалът "Декстър"), Алфи Алън ("Джон Уик", тв сериалът "Игра на тронове") и Едуард Джеймс Олмос ("Блейд Рънър"). Режисьор на проекта е Шейн Блак. Премиерата на лентата ще бъде на 3 август 2018 г.

  Оригиналът на "Хищник" бе заснет през 1987 г. от режисьора Джон МакТиърнън. Главната роля в него изпълни Арнолд Шварценегер като лидер на американски отряд от наемници, който влиза в смъртоносна схватка с извънземно същество в джунглата. През 1990 г. излезе "Хищник 2" с Дани Глоувър, а през 2010 г. бе премиерата на "Хищници" с Ейдриън Броуди.


прочитания: 2232

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info