We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
По сървайвъл хорър играта “F.E.A.R.” ще бъде заснет филм
 
15 Май, 2018
По сървайвъл хорър играта “F.E.A.R.” ще бъде заснет филмF.E.A.R. е хорър шутър от първо лице. Поредицата води началото си от 2005 г. Сценариите на игрите се фокусират около Алма Уейд – момиче с мощни психокинетични способности.

  Machinima, подразделение на компанията Warner Bros. Digital Networks, оповести новината, че е подписан договор със сценариста Грег Русо за работа по нов филмов проект, базиран на хитова видеоигра. Русо вече е ангажиран в два други подобни проекта - предстоящите “Смъртоносна битка” (“Mortal Kombat”) на New Line Cinema и “Заразно зло” (“Resident Evil”) на Screen Gems.

  F.E.A.R. 2 : Project OriginЛентата на Machinima, за която Русо ще напише сценария е адаптация за големия екран на сървайвъл хоръра “F.E.A.R. (First Encounter Assault Recon)”.

  Компанията Machinima Studios е създател и на други проекти, заснети по видеоигри – “Mortal Kombat: Legacy”, “Mortal Kombat: Legacy 2”, “Street Fighter: Assassin’s Fist”, “Street Fighter: Resurrection” и “Halo 4: Forward Unto Dawn”.

  F.E.A.R. е хорър шутър от първо лице. Поредицата води началото си от 2005 г. Сценариите на игрите се концентрират около Алма Уейд – момиче с мощни психокинетични способности, което е затворено в технологичната корпорация Армакам и подложено на експерименти. В различните част от франчайза Алма е представена като свръхестествена заплаха, която трябва да бъде унищожена с всички необходими средства.


прочитания: 2056

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info