We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Джон Бърнтол се завръща в сезон 9 на "The Walking Dead"
 
25 Юни, 2018
Джон Бърнтол се завръща в сезон 9 на "The Walking Dead"Сериите са създадени по поредицата комикси на Робърт Къркман - “The Walking Dead” от 2003 г. Група оцелели в пост-апокалиптична Америка търсят лек и спасение в свят, в който може би всяка надежда е мъртва...

  TVLine съобщи новината, че актьорът Джон Бърнтол ще участва в новия сезон на "Живите мъртви". Той отново ще изпълни ролята на Шейн Уолш, която изигра в първите два сезона на сериала.

  Бърнтол (тв сериалът "Наказателят") ще участва в поне един епизод от сезон 9 на "Живите мъртви". Тъй като героят му бе убит в сезон 2, завръщането на Шейн вероятно ще бъде под формата на спомен или халюцинация. Предположенията са, че ролята му ще бъде свързана с последния епизод, в който актьорът Андрю Линкълн ще участва.

Джон Бърнтол / The Walking Dead  Сезон 9 на "The Walking Dead" ще пренесе действието напред във времето. Феновете на комикс поредицата знаят, че след края на войната срещу Нигън и "Спасителите" следват събития, които се случват две години след това. Пред изданието Insider новият изпълнителен продуцент на сериала Анджела Канг разкри, че тв епизодите също ще следват тази схема.

  Канг не потвърди официално информацията за оттеглянето на актьора Андрю Линкълн (Рик Граймс) от "The Walking Dead". Според някои източници съдбата на героя му ще бъде решена в първите 6 епизода от предстоящия сезон 9, който тръгва на малкия екран тази есен.

  "The Walking Dead" (“Живите мъртви”) е американски сериал, създаден от режисьора Франк Дарабонт (“Зеленият път”, “Мъглата”). Епизодите са заснети по едноименната поредица комикси на Робърт Къркман.

  “The Walking Dead” разказва за пост-апокалиптична Америка, в която по-голямата част от жителите са се превърнали в зомбита под въздействие на неизвестен вирус. Група оцелели търсят лек и спасение в свят, в който може би всяка надежда е мъртва...


прочитания: 2238

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info