We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Откриха изгубен сценарий на режисьора Стенли Кубрик
 
16 Юли, 2018
Откриха изгубен сценарий на режисьора Стенли КубрикСценарият на "Изгаряща тайна" е базиран на едноименна новела на Стефан Цвайг, написана в съавторство с Калдър Уилингъм през 1956 г. Върху сценария се е запазил печат на филмовата компания MGM.

  Изгубеният преди 60 години сценарий на филма "Изгаряща тайна", написан от Стенли Кубрик, бе открит. Той е почти завършен, предаде изданието The Guardian.

  Джак Никълсън / СияниетоСценарият на "Изгаряща тайна" е базиран на едноименната новела на Стефан Цвайг, написана в съавторство с Калдър Уилингъм през 1956 г. Творбата разказва за мъж, който опитва да се сприятели с 10-годишно момче по време на почивка в курорт. Тайната цел на мъжа е да се сближи с майката на момчето.

  Текстът е открит от Нейтан Ейбрамс, професор по кинематография в Бангорския университет във Великобритания. ЕЙбрамс разкрива, че сценарият на "Изгаряща тайна" на Кубрик има обем над сто страници и на практика е завършен. Според професора по него спокойно може да бъде заснет филм.

  The Guardian добавя, че върху сценария се е запазил печат на филмовата компания MGM от 24 октомври 1956 г. Предполагаемата версия е, че компанията спира да работи над проекта, след като научава, че Кубрик нарушава договора си с MGM като снима "Пътища на славата" за друго филмово студио.

  Стенли Кубрик умира през 1999 г. и оставя след себе си няколко незавършени кинопроекта. Сред най-известните филми на знаменития режисьор са класиките "Портокал с часовников механизъм", "Сиянието", "Спартак", "2001: Космическа одисея", "Пълно бойно снаряжение" и др.


прочитания: 2117

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info