We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Том Харди ще играе гангстера Ал Капоне в драмата "Фонзо"
 
02 Авг, 2018
Том Харди ще играе гангстера Ал Капоне в драмата "Фонзо"Партньори на Том Харди във филма - "Фонзо" ("Fonzo") ще бъдат актьорите Мат Дилън ("Алигатор албинос") и Кайл Маклоклън (тв сериала "Туин Пийкс"). Режисьор ще е Джош Транк ("Фантастичната четворка").

  Том Харди в ролята на Ал КапонеВ интернет се появи фотография на актьора Том Харди ("Бронсън") в образа на американския гангстер Ал Капоне. Харди ще играе ролята на прочутия престъпник в биографичната криминална драма "Фонзо" ("Fonzo"). Снимката на Харди бе публикувана в социалната мрежа Twitter.

  Режисьор на "Фонзо" е Джош Транк, познат от "Фантастичната четворка" (2015). Партньори на Том Харди във филма ще бъдат актьорите Мат Дилън ("Алигатор албинос") и Кайл Маклоклън (тв сериала "Туин Пийкс"). За момента не е обявена дата на официалната премиера на "Фонзо".

  Филмът ще разкаже за живота на Ал Капоне след 10-годишния му престой в затвора. Гангстерът получава обратно свободата си, но е лишен от предишната си власт, изоставен от приятелите си и със съсипано здраве.

  Актуалният проект на Том Харди е "Venom", новият филм от вселената на Marvel. Официалната му премиера ще бъде на 5 октомври 2018 г.
прочитания: 1966

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info