We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Смъртта на Джеймс Бонд слага ефектен край на Бондианата
 
02 Сеп, 2018
Смъртта на Джеймс Бонд слага ефектен край на БондианатаНовият филм за Джеймс Бонд ще е 25-ти в поредицата за агент 007. Главната роля в проекта ще изпълни актьорът Даниел Крейг. Дани Бойл се оттегли от режисьорското кресло през август.

  Даниел Крейг за пореден път ще изпълни ролята на Джеймс БондАктьорът Даниел Крейг и продуцентът Барбара Броколи решиха да убият Джеймс Бонд в новия филм за агент 007. Информацията предаде The Sun.

  Изданието допълва, че именно това става причина за разногласията с режисьора Дани Бойл, който се оттегли от проекта. Бойл отказа да убие героя, като нарече самата идея "смехотворна".

  Според източник на The Sun, смъртта на Джеймс Бонд ще сложи ефектен край на Бондианата, която до момента наброява рекордните 24 филма. Краят на агента обаче ще създаде интрига - мъртъв ли е наистина Бонд или може би смъртта му е инсценировка?

  Дани Бойл се оттегли от режисьорското кресло на новата лента за Джеймс Бонд в началото на август 2018 г. Източници разкриха, че това се е случило заради творчески разногласия между режисьора и продуцентите на филма. Бойл искаше да съсредоточи проекта върху темата за политическото напрежение с Русия и да вкара във филма руски злодей, но продуцентите не му позволиха.


прочитания: 1883

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info