We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Разказът “Цветът от космоса” на Х. Ф. Лъвкрафт с нова филмова адаптация
 
13 Авг, 2019
Разказът “Цветът от космоса” на Х. Ф. Лъвкрафт с нова филмова адаптацияСамият Лъвкрафт определя жанрово “Цветът от космоса” (“The Colour Out of Space”) като “космически ужас”. В интервюта готик авторът неведнъж споделя, че това е любимият му разказ.

  Холивудската звезда Никълъс Кейдж ще изпълни главната роля в предстоящата киноадаптация на “Цветът от космоса” на Х. Ф. Лъвкрафт. Сценарист и режисьор на филма ще е Ричард Станли (“Хардуер”).

  Никълъс Кейдж / Цветът от космосаРазказът на Лъвкрафт е издаден през 1927 г. и се смята за класически образец на смесения жанр sci-fi хорър. По “Цветът от космоса“ до момента има заснети три версии за големия екран – през 1965, 1987 и 2010 г.

  Самият Лъвкрафт определя жанрово “Цветът от космоса” (“The Colour Out of Space”) като “космически ужас”. В интервюта готик авторът неведнъж споделя, че това е любимият му разказ.

  Филмът “Цветът от космоса” ще разкаже историята на семейство Гарднър, което се премества да живее във ферма в Нова Англия, за да избяга от големия град. Новият им живот изглежда прекрасен, докато метеорит не се разбива в двора им. Тайнственият космически отломък се разтапя в земята и я отравя със странен невиждан цвят. Цвят от космоса. Всяка жива форма, която има досег с извънземната сила мутира, в това число и семейство Гарднър…

  Проектът на Ричард Станли, който ще излезе премиерно до края на 2019 г. ще е четвърта филмова адаптация на разказа на Х. Ф. Лъвкрафт.
прочитания: 1190

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info