We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Поредицата "Светът на диска" на сър Тери Пратчет оживява на малкия екран
 
29 Апр, 2020
Поредицата "Светът на диска" на сър Тери Пратчет оживява на малкия екран"Светът на диска" е комедийна фентъзи поредица от британеца сър Тери Пратчет. Действието в нея се развива на плоска планета, балансирана върху гърбовете на четири слона, качени на гърба на огромна костенурка.

  на снимката: сър Тери Пратчет

  Действието в книгите се развива на плоска планета, балансирана върху гърбовете на четири слона, качени на гърба на огромна костенуркаЛитературният феномен на британския писател сър Тери Пратчет "Светът на диска" ("Discworld") ще бъде адаптиран в тв сериал. С мащабния проект се заемат три филмови компании - Narrativia, Motive Pictures и Endeavor Content. Информацията предаде The Wrap.

  "Светът на диска" е комедийна фентъзи поредица. Действието в нея се развива на плоска планета, балансирана върху гърбовете на четири слона, качени на гърба на огромна костенурка. Първата книга на сър Тери Пратчет излиза от печат през 1983 г. - "Цветът на магията", а последната е публикувана през 2015 г. след смъртта на Пратчет - "Овчарската корона". Цялата поредица "Светът на диска" се състои от общо 41 романа.

  "Светът на Пратчет е населен с уникални герои, остроумен разказ и невероятни литературни метафори. Искаме да предадем всичко това на малкия екран по начин, който да допадне и на най-ревностните почитатели на книгите", заяви Риана Пратчет, дъщеря на Тери Пратчет и директор на компанията Narrativia.

прочитания: 778

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info