We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Warner Bros. снима филм по "Дървото на Вси Светии" на Рей Бредбъри
 
09 Авг, 2020
Warner Bros. снима филм по "Дървото на Вси Светии" на Рей БредбъриВ книгата главните герои търсят приятеля си през времето, като пътуват през Египет, Рим и Гърция и посещават катедралата "Парижката Света Богородица" и празника Денят на мъртвите в Мексико.

  Deadline предаде, че компанията Warner Bros. Pictures стартира снимките на филмова адаптация на фентъзи романа на американския писател-фантаст Рей Бредбъри "Дървото на Вси Светии" ("The Halloween Tree"). Автор на сценария за филма ще е Уил Дън. Лентата ще е ко-продукция на Warner Bros. и продуцентската компания 42.

  Рей Бредбъри"Дървото на Вси Светии" излиза от печат за първи път през 1972 г. Книгата разказва историята на Том и неговите съученици, които излизат в нощта на Хелоуин, за да събират лакомства по къщите на хората. Именно в тази нощ те се сблъскват със странни явления, които се случват из малкото градче. Приятелят им Пип е отвлечен от могъщ демон от Земята на мъртвите. С помощта на странен съюзник, загадъчен герой на име Погребален саван, Том и приятелите му трябва да пътуват до Земята на мъртвите, за да спасят приятеля си...

  В книгата главните герои и Погребален саван търсят приятеля си през времето и пространството, като пътуват през Египет, Рим и Гърция и посещават средновековната катедрала "Парижката Света Богородица" и празника Денят на мъртвите в Мексико. По пътя те научават произхода на празника Хелоуин, както и ролята, която страхът от смъртта, призраци и преследвания е изиграл за оформянето на цивилизацията.

  През 1993 г. романът "Дървото на Вси Светии" е адаптиран в анимационен филм, чиито сценарий е написан от Рей Бредбъри. За работата си по проекта Бредбъри печели награда "Еми".
прочитания: 578

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info