Pero_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
Warner Bros. снима филм по "Дървото на Вси Светии" на Рей Бредбъри
 
09 Авг, 2020
Warner Bros. снима филм по "Дървото на Вси Светии" на Рей БредбъриВ книгата главните герои търсят приятеля си през времето, като пътуват през Египет, Рим и Гърция и посещават катедралата "Парижката Света Богородица" и празника Денят на мъртвите в Мексико.

  Deadline предаде, че компанията Warner Bros. Pictures стартира снимките на филмова адаптация на фентъзи романа на американския писател-фантаст Рей Бредбъри "Дървото на Вси Светии" ("The Halloween Tree"). Автор на сценария за филма ще е Уил Дън. Лентата ще е ко-продукция на Warner Bros. и продуцентската компания 42.

  Рей Бредбъри"Дървото на Вси Светии" излиза от печат за първи път през 1972 г. Книгата разказва историята на Том и неговите съученици, които излизат в нощта на Хелоуин, за да събират лакомства по къщите на хората. Именно в тази нощ те се сблъскват със странни явления, които се случват из малкото градче. Приятелят им Пип е отвлечен от могъщ демон от Земята на мъртвите. С помощта на странен съюзник, загадъчен герой на име Погребален саван, Том и приятелите му трябва да пътуват до Земята на мъртвите, за да спасят приятеля си...

  В книгата главните герои и Погребален саван търсят приятеля си през времето и пространството, като пътуват през Египет, Рим и Гърция и посещават средновековната катедрала "Парижката Света Богородица" и празника Денят на мъртвите в Мексико. По пътя те научават произхода на празника Хелоуин, както и ролята, която страхът от смъртта, призраци и преследвания е изиграл за оформянето на цивилизацията.

  През 1993 г. романът "Дървото на Вси Светии" е адаптиран в анимационен филм, чиито сценарий е написан от Рей Бредбъри. За работата си по проекта Бредбъри печели награда "Еми".
прочитания: 760


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info