WASP_1
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви част от поредицата за Индиана Джоунс?

Похитителите на изчезналия кивот
Индиана Джоунс и храмът на обречените
Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход
Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп

 
   Резултати

ГРАБО
Стивън Кинг пренаписва финала на "Сблъсък" за нов тв сериал
 
06 Сеп, 2020
Стивън Кинг пренаписва финала на "Сблъсък" за нов тв сериалСтивън Кинг е сценарист на десетия финален епизод на минисериала "Сблъсък". Писателят разкри, че историята в този епизод ще е оригинална и не е част от романа. Премиерата на "Сблъсък" е на 17 декември 2020 г.

  Този декември ще посрещнем поредна филмова адаптация на творба на Краля на ужаса Стивън Кинг. Произведението е романът-епос "Сблъсък" ("The Stand"), който ще бъде адаптиран в минисериал от 10 епизода за канала CBS.

  Стивън КингСценариите на първите 9 епизода от "Сблъсък" са написани от Джош Буун ("Новите мутанти") и Бен Кавел. Ето така свършва света: в една наносекунда заради компютърна грешка в лаборатория в Департамента на отбраната на САЩ, която донася смърт на милиони. След утрешния ден 99 процента от населението на планетата е поразено от смъртоносен вирус. Малцината оцелели избират страни - или са избрани. Добрите са водени от 108-годишната Майка Абигейл. Начело на злото застава мъж със смъртоносна усмивка и сили отвъд предела на въображението: Рандъл Флаг, тъмният човек.

  "Сблъсък" включва звезден състав: Джеймс Марсдън ("Западен свят") в ролята на Стю Редман, Амбър Хърд ("Аквамен") в ролята на Нейдин Крос, Александър Скарсгард ("Прегърни мрака") в ролята на Рандъл Флаг, Грег Киниър ("Колкото толкова") в ролята на Глен Бейтман, Упи Голдбърг ("Призрак") в ролята на Майка Абигейл и Хедър Греъм ("Туин Пийкс") в ролята на Рита Блейкмор.

  Стивън Кинг е сценарист на десетия финален епизод на минисериала "Сблъсък". Писателят разкри, че историята в този епизод ще е оригинална и не е част от романа.

  Премиерата на "Сблъсък" е на 17 декември 2020 г.


прочитания: 776


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info