We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
"Джурасик свят 3" - Сам Нийл, Джеф Голдблум и Лора Дърн 30 години по-късно
 
25 Окт, 2020
"Джурасик свят 3" - Сам Нийл, Джеф Голдблум и Лора Дърн 30 години по-късноФилмът - "Джурасик свят: Контрол" ("Jurassic World: Dominion") е шести в поредицата и ще е финална част на sci-fi франчайза, който започна през 1993 г. с "Джурасик парк" на Стивън Спилбърг.

  Режисьорът Колин Тревороу потвърди, че снимките на "Джурасик свят: Контрол" ("Jurassic World: Dominion") са подновени. Това той направи в своя Twitter акаунт, публикувайки фото на актьорите Сам Нийл, Джеф Голдблум и Лора Дърн пред студио в Англия.

  Сам Нийл, Лора Дърн и Джеф ГолдблумФилмът на Тревороу "Джурасик свят: Контрол" е шести в поредицата и ще е заключителна част на sci-fi франчайза, който започна през 1993 г. с "Джурасик парк" на Стивън Спилбърг. Актьорите Сам Нийл, Джеф Голдблум и Лора Дърн ще изпълнят ролите си от оригинала на Спилбърг, заедно с новите попълнения Крис Прат и Брайс Далас Хауърд.

  Както подсказва и заглавието, филмът ще разказва за опитите на хората да установят контрол над динозаврите, които вече свободно населяват не само острова на Юрския парк, но и цялата планета...

  Новият "Джурасик свят" трябваше да приключи снимките това лято и да излезе премиерно по екраните на 11 юни 2021 г. Заради коронавирус пандемията обаче снимките бяха отложени с повече от шест месеца, а премиерата изместена с цяла година напред - за юни 2022 г.


прочитания: 654

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info