We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Дейвид Линч ще е сценарист и режисьор на нов сериал за Netflix
 
28 Ное, 2020
Дейвид Линч ще е сценарист и режисьор на нов сериал за NetflixДейвид Линч е създател на загадъчни и мрачни кинотворби, най-известни сред които са - “Диво сърце” - “Синьо кадифе” - “Мълхоланд Драйв”,“Изгубената магистрала”, “Туин Пийкс: Огън, следвай ме”.

  Сайтът Welcome to Twin Peaks съобщи, че първият голям проект на Дейвид Линч след тв сериала "Туин Пийкс: Завръщането" ("Twin Peaks: The Return") от 2017 г. ще бъде нов сериал за стрийминг платформата Netflix.

  Кайл Маклоклан и Дейвид Линч на снимачната площадка на Twin Peaks: The ReturnОт десетилетия Дейвид Линч тревожи своята публика със загадъчните си творби. Знаменитият американски режисьор е създател на меланхолични и мрачни произведения като "Изгубената магистрала", "Мълхоланд Драйв", "Диво сърце", "Синьо кадифе", "Ерейзърхед", "Човекът слон" и др.

  Новият сериал за Netflix, по който ще работи Линч е с работно заглавие "Вистерия" ("Wisteria"). Според информация на Production Weekly снимките на епизодите ще стартират през май 2021. Сериалът ще се снима в  Calvert Studios, където бе заснета и част от "Туин Пийкс: Завръщането". Дейвид Линч ще е сценарист и режисьор на "Вистерия".

  В началото на 2020 г. 17-минутният късометражен филм "What Did Jack Do?" ("Какво направи Джак?") на Линч излезе премиерно в Netflix. Той маркира началото на колаборацията между знаменития режисьор и най-популярната стрийминг платформа в света.


прочитания: 379

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info