We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Трилърът “Малките неща” събира трима носители на “Оскар”
 
29 Дек, 2020
Трилърът “Малките неща” събира трима носители на “Оскар”Дензъл Уошингтън е заместник-шерифа Дик Крейвън, който има око и за най-дребните детайли на местопрестъплението. Той си партнира с детектива от Лос Анджелис Бакстър (Рами Малек) в преследването на сериен убиец(Джаред Лето).

  The Little Things / Малките нещаКриминалният трилър “Малките неща” (“The Little Things”) събира звездното трио Дензъл Уошингтън, Рами Малек и Джаред Лето. Всеки от актьорите е носител на най-престижната награда за киноизкуство "Оскар" – Дензъл Уошингтън за филмите “Слава” (1990) и “Тренировъчен ден” (2002), Рами Малек за “Бохемска рапсодия” (2018) и Джаред Лето за “Клубът на купувачите от Далас” (2013).

  “Малките неща” вече има официални снимки и трейлър от Warner Bros. Pictures. Премиерната дата на филма е 29 януари 2021 г.

  Дензъл Уошингтън изпълнява ролята на заместник-шерифа Дик Крейвън, който има око и за най-дребните детайли на местопрестъплението. Той си партнира с детектива от Лос Анджелис Бакстър (Рами Малек) в преследването на серийния убиец Албърт Спарма (Джаред Лето).

  Крейвън има нюх за “малките неща”, което ги приближава все повече до убиеца. Това което не знае Бакстър е, че разследването отключва тайни от миналото на Крейвън, за които най-добре е да останат погребани…

  Режисьор на “Малките неща” е Джон Лий Ханкок, познат на публиката с драмата от 2013 г. “Спасяването на мистър Банкс” с Ема Томпсън в главната роля.


прочитания: 889

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info