We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Нов филм от Стенли Кубрик 22 години след смъртта му
 
19 Фев, 2021
Нов филм от Стенли Кубрик 22 години след смъртта муКубрик е смятан за един от най-великите филммейкъри в историята. Сред най-известните му творби са класики като “Една одисея в Космоса през 2001 г.”, “Портокал с часовников механизъм” и “Сиянието”.

   Един от нереализираните филми на Стенли Кубрик, озаглавен “Лунатик на свобода” (“Lunatic at Large”), ще бъде заснет почти четвърт век след смъртта на знаменития американски режисьор през март 1999 г.

   Сиянието / The ShiningКубрик е смятан за един от най-великите филммейкъри в историята. Сред най-известните му творби са класики, придобили култов статус, като “Една одисея в Космоса през 2001 г.”, “Портокал с часовников механизъм” и “Сиянието”.

   Стилът на Кубрик се отличава с изключително внимание към детайла и реализирането на дълги, надхвърлящи стандартното екранно филмово време, продукции. През кариерата си Стенли Кубрик заснема общо 13 игрални филма.

   Variety предаде, че Стенли Кубрик отново ще бъде върнат в центъра на вниманието на публиката. Един от архивираните му сценарии, написан в съавторство с Джим Томпсън, ще бъде адаптиран в игрален филм. Кубрик работи с Томпсън в годините на ранната си кариера по проектите “Убийството”, “Пътища на славата” и “Спартак”.

   Новият филм на Кубрик “Лунатик на свобода” ще представлява film noir трилър. Снимките започват през есента на 2021 г. За момента не са известни подробности около сюжета и кастинга на актьорите.

   Смъртта на Кубрик оставя много негови проекти незавършени, в това число и “Изкуствен интелект”, който Стивън Спилбърг режисира през 2001 г.

прочитания: 1086

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info