Wolfheart_Bilet_Bg
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
Нов филм от Стенли Кубрик 22 години след смъртта му
 
19 Фев, 2021
Нов филм от Стенли Кубрик 22 години след смъртта муКубрик е смятан за един от най-великите филммейкъри в историята. Сред най-известните му творби са класики като “Една одисея в Космоса през 2001 г.”, “Портокал с часовников механизъм” и “Сиянието”.

   Един от нереализираните филми на Стенли Кубрик, озаглавен “Лунатик на свобода” (“Lunatic at Large”), ще бъде заснет почти четвърт век след смъртта на знаменития американски режисьор през март 1999 г.

   Сиянието / The ShiningКубрик е смятан за един от най-великите филммейкъри в историята. Сред най-известните му творби са класики, придобили култов статус, като “Една одисея в Космоса през 2001 г.”, “Портокал с часовников механизъм” и “Сиянието”.

   Стилът на Кубрик се отличава с изключително внимание към детайла и реализирането на дълги, надхвърлящи стандартното екранно филмово време, продукции. През кариерата си Стенли Кубрик заснема общо 13 игрални филма.

   Variety предаде, че Стенли Кубрик отново ще бъде върнат в центъра на вниманието на публиката. Един от архивираните му сценарии, написан в съавторство с Джим Томпсън, ще бъде адаптиран в игрален филм. Кубрик работи с Томпсън в годините на ранната си кариера по проектите “Убийството”, “Пътища на славата” и “Спартак”.

   Новият филм на Кубрик “Лунатик на свобода” ще представлява film noir трилър. Снимките започват през есента на 2021 г. За момента не са известни подробности около сюжета и кастинга на актьорите.

   Смъртта на Кубрик оставя много негови проекти незавършени, в това число и “Изкуствен интелект”, който Стивън Спилбърг режисира през 2001 г.

прочитания: 1380


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info