We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Kantorakantora_new
Сериалът "Хотел "Панорама" ще разкаже предисторията на "Сиянието"
 
10 Мар, 2021
Сериалът "Хотел "Панорама" ще разкаже предисторията на "Сиянието"Филмът - "Сиянието" на режисьора Стенли Кубрик излезе през 1980 г. Той бе заснет по едноименния класически роман на ужасите на Стивън Кинг. Главната роля във филма на Кубрик изпълни знаменитият актьор Джак Никълсън.

   HBO Max даде зелена светлина на сериала "Хотел "Панорама" ("Overlook"). Епизодите ще разкажат историята на обитавания от духове хотел "Панорама" от класическата творба на Стивън Кинг "Сиянието" ("The Shining"). "Хотел "Панорама" ще бъде продуциран от Warner Bros. Television Group и компанията на Джей. Джей. Ейбръмс (тв сериала "Изгубени") Bad Robot.

   Стивън Кинг"Хотел "Панорама" ще е хорър-трилър сериал, вдъхновен от романа на Стивън Кинг "Сиянието". Книгата е смятана за една от най-добрите в творчеството на Краля на ужаса. "Хотел "Панорама" ще изследва неразказаните ужасяващи истории на най-известния прокълнат хотел в Америка.

   Филмът "Сиянието" на режисьора Стенли Кубрик излезе през 1980 г. Той бе заснет по едноименния класически роман на ужасите на Стивън Кинг. Главната роля във филма на Кубрик изпълни знаменитият актьор Джак Никълсън. Той се превъплъти в образа на писателя Джак Торънс, който се настанява заедно със семейството си в планинския хотел "Панорама". Тук Торънс ще прекара зимата, за да се грижи за хотела и да работи по новата си книга. "Панорама" обаче крие зловещи тайни и постепенно подчинява писателя и семейството му на тъмното си влияние…


прочитания: 1583

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info