Judas-Priest
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
Стартираха снимките на новата киноадаптация на "Подпалвачката"
 
08 Юни, 2021
Стартираха снимките на новата киноадаптация на "Подпалвачката"За първи път творбата на Стивън Кинг бе филмирана през 1984 г. Ролята на Чарли тогава бе поверена на изгряващата актриса Дрю Баримор. Райън Кийра Армстронг ще изиграе главната роля на Чарли в новия филм.

  Райън Кийра Армстронг (тв сериала "Американска история на ужасите") ще изиграе главната роля на Чарли в предстоящата нова киноадаптация на класическия sci-fi роман на Стивън Кинг "Подпалвачката" ("Firestarter"). Кастингът включва още актьорите Зак Ефрон ("Вестникарчето") и Майкъл Грейайс (тв сериала "Страхувайте се от живите мъртви"). Филмът ще е продукция на Blumhouse и Universal Pictures, предаде  Deadline.

  Стивън КингЗа първи път творбата на "Краля на ужасите" бе филмирана през 1984 г. Ролята на Чарли тогава бе поверена на изгряващата актриса Дрю Баримор ("Писък", "Дони Дарко").

  "Подпалвачката" се фокусира върху организация, наречена Департамент за научно разузнаване, известна още като "Магазинът". Двама участници в нейна мистериозна изследователска програма се женят и имат дете. Тяхното потомство, Чарлийн “Чарли” Макгий, наследява пирокинетичните сили на родителите си, на които е даван халюциногенът "Серия шест" по време на студентските им години. Сега правителството се опитва да залови малката Чарли, за да използва нейните мощни и уникални умения като оръжие.

  Във филма Зак Ефрон ще играе бащата на Чарли, Анди Макгий. По следите на двамата е правителственият агент Джон Рейнбърд, чиято роля е поверена на Майкъл Грейайс.

  Режисьор на "Подпалвачката" е Кийт Томас ("Бдението"). Снимките на новата версия на романа на Стивън Кинг стартираха в началото на юни 2021 г. За момента не е известно кога филмът ще излезе премиерно по екраните. 

прочитания: 2913


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info