WASP_2
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ГРАБО
Антонио Бандерас ще участва в "Индиана Джоунс 5"
 
16 Юли, 2021
Антонио Бандерас ще участва в "Индиана Джоунс 5"Най-голяма популярност Антонио Бандерас има с ролите си в лентите на режисьорите Педро Алмодовар и Робърт Родригес. Някои от най-известните му проекти с тях са "Десперадо", "Кожата, в която живея" и др.

  Испанският актьор Антонио Бандерас ще се присъедини към снимките на петата част на приключенската киносага "Индиана Джоунс". Новината предаде изданието Deadline.

  Антонио БандерасВ каква именно роля във филма ще се появи 60-годишният Бандерас за момента не е ясно. В тайна също така се държат и подробностите за сюжета на филма.

  Най-голяма популярност Антонио Бандерас има с ролите си в лентите на режисьорите Педро Алмодовар и Робърт Родригес. Някои от най-известните му проекти с тях са "Десперадо", "Имало едно време в Мексико", "Кожата, в която живея" и др.

  Снимачният процес на петата част за премеждията на безстрашния археолог Индиана Джоунс стартира през юни 2021 г. Само няколко седмици след това изпълнителят на главната роля Харисън Форд получи травма. Снимките обаче не бяха спрени.

  Освен Харисън Форд и Антонио Бандерас, в "Индиана Джоунс 5" ще участва и датският актьор Мадс Микелсен ("Още по едно"). Режисьор на филма е Джеймс Манголд, известен с хитовете "Логан" и "Форд срещу Ферари".

  "Индиана Джоунс 5" излиза премиерно в кината на 29 юли 2022 г.
прочитания: 2597


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info