WASP_1
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ГРАБО
Първи поглед към новия научнофантастичен филм на Том Ханкс
 
22 Авг, 2021
Първи поглед към новия научнофантастичен филм на Том ХанксРежисьор на "Финч" е Мигел Сапочник, известен от работата си по тв сериала - "Игра на тронове". Във филма Том Ханкс изпълнява ролята на инженера по роботика Финч, оцелял след апокалиптично слънчево изригване.

   Apple Original Films пусна първа официална снимка от новия филм на холивудската звезда Том Ханкс. Това е научнофантастичният проект "Финч" ("Finch").

   ФинчРежисьор на "Финч" е Мигел Сапочник, известен от работата си по тв сериала "Игра на тронове". Във филма Том Ханкс изпълнява ролята на инженера по роботика Финч. Той е един от малкото оцелели след апокалиптично слънчево изригване, превърнало Земята в пустиня.

   Финч живее в подземен бункер повече от десетилетие. Единствената му компания е неговото куче Гуудиър. След години работа Финч създава робота Джеф, с идеята Джеф да се грижи за Гуудиър, ако нещо се случи с него.

   Странното трио напуска бункера, когато нивата на слънчевата радиация вече не са смъртоносни, и поема на пътешествие из опустошената Америка. Финч иска да покаже на Джеф какво означава радостта от това да си жив, както и да научи роботът и кучето да се разбират...

   Сценарият на "Финч" е написан съвместно от дебютанта Крейг Люк и Айвър Паул, продуцент на sci-fi класиките "Пришълец" и "Блейд Рънър".

   "Финч" ще има премиера на 5 ноември 2021 г. по Apple TV+.
прочитания: 1398


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info