WASP_2
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ГРАБО
Сандра Бълок е бивша затворничка в драмата “Непростимото”
 
22 Сеп, 2021
Сандра Бълок е бивша затворничка в драмата “Непростимото”Рут Слейтър (Сандра Бълок, “Гравитация”) е жена, наскоро освободена от затвора, след като излежава 20-годишна присъда за брутално престъпление. Завръщайки се в родния си град, тя е съдена от своята общност.

  Netflix пусна първи официален фотос на Сандра Бълок като бивша затворничка на име Рут Слейтър в предстоящата оригинална продукция на Netflix “Непростимото” (“The Unforgivable”).

  Сандра Бълок / НепростимотоОсвен Сандра Бълок, актьорският кастинг на “Непростимото” включва Винсънт Д'Онофрио (“Мъже в черно”), Джон Бернтал (тв сериалът “Наказателят”) и Виола Дейвис (“Съмнения”). Лентата е режисирана от Нора Фингшайд, чиито дебют “Извън системата” бе удостоен със “Сребърна мечка” на фестивала Берлинале 2019.

  Рут Слейтър (Сандра Бълок, “Гравитация”) е жена, наскоро освободена от затвора, след като излежава 20-годишна присъда за брутално престъпление. Завръщайки се в родния си град, тя е съдена от своята общност и, както подсказва и заглавието, никой не е готов да й прости престъплението, което е извършила толкова отдавна. Търсейки начин да изкупи грешките си и да получи прошка, Рут решава да намери своята отчуждена по-малка сестра, която тя самата е изоставила.

  Сандра Бълок, която е и продуцент на филма, казва за сюжета: “Има няколко души, чиито живот е засегнат от нейното престъпление, и има много омраза и гняв, огорчение и скръб, свързани с нейното освобождаване”.

  “Непростимото” ще има премиера в селектирани киносалони на 24 ноември и ще може да се гледа в Netflix от 10 декември тази година.

прочитания: 1582


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info