WASP_2
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ГРАБО
"Матрицата: Възкресение" може да е началото на нова трилогия
 
24 Окт, 2021
"Матрицата: Възкресение" може да е началото на нова трилогияДебютният трейлър на - "Матрицата: Възкресение" дава известна представа какво да очакваме от завръщането в света на Матрицата, без да издава твърде много. Звездата Киану Рийвс отново участва в главната роля на Нео.

  "Матрицата: Възкресение" ("The Matrix Resurrections") може да постави началото на нова трилогия. В интервю за онлайн изданието Deadline изпълнителният директор на компанията "Warner Bros." Ан Сарноф заяви, че това изцяло ще бъде решение на режисьорката Лана Уашовски.

  Какво ни очаква в света на Матрицата?Последният филм от оригиналната трилогия бе "Матрицата: Революции" ("The Matrix Revolutions"), който излезе на голям екран през 2003 г. Анонсирането на четвърта част от франчайза с премиера в края на 2021 г. след 18-годишна пауза бе голяма изненада за феновете, които никога не бяха очаквали продължение.

  Дебютният трейлър на "Матрицата: Възкресение" дава известна представа какво да очакваме от завръщането в света на Матрицата, без да издава твърде много. Звездата Киану Рийвс ("Джон Уик") е в главната роля на Нео, който, както изглежда, е възкръснал и отново живее в титулярния дигитален свят под името Томас Андерсън. Въпреки сините хапчета, давани от терапевта му и подтискащи спомените от миналото, случайна среща с Тринити (в ролята Кари-Ан Мос, "Червената планета") ще възобнови търсенето на истината. Това е свят на две реалности, на ежедневния живот и на онова, което лежи под него - на светът вътре и вън от Матрицата...

  Нийл Патрик Харис ("Звездни рейнджъри") и Кристина Ричи ("Чудовище") са останалите звездни имена от актьорския състав на "Матрицата: Възкресение". Филмът излиза премиерно на голям екран на 22 декември 2021 г.


прочитания: 1110


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info