WASP_1
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ГРАБО
Никълъс Кейдж е добрият лош в "Затворници от Призрачната земя"
 
11 Ное, 2021
Никълъс Кейдж е добрият лош в "Затворници от Призрачната земя"Действието във филма се развива в коварния пограничен град Самурай, където безмилостен банков обирджия (Никълъс Кейдж) е изкаран от затвора от богатия военачалник Губернаторът (Бил Мозли).

  Затворници от Призрачната земяНикълъс Кейдж ("Диво сърце") изпълнява главната роля в екшън-хорор sci-fi лентата "Затворници от Призрачната земя" ("Prisoners of the Ghostland"). Световната премиера на "Затворници от Призрачната земя" бе на филмовия фестивал "Сънданс". Филмът ще може да бъде гледан в онлайн платформите от 19 ноември 2021 г. 

  Действието в "Затворници от Призрачната земя" се развива в коварния пограничен град Самурай, където безмилостен банков обирджия (Никълъс Кейдж) е изкаран от затвора от богатия военачалник Губернаторът (Бил Мозли), чиято осиновена внучка Бърнис (София Бутела) е изчезнала. Губернаторът предлага на затворника свобода в замяна на откриване на бегълката. Облечен в кожен костюм, който ще се самоунищожи в рамките на три дни, бандитът тръгва на пътешествие, за да намери младата жена - и своя собствен път към изкуплението.

  В "Затворници от Призрачната земя" към Никълъс Кейдж се присъединяват София Бутела ("Мумията"), Ник Касавитис ("Лице назаем") и Бил Мозли (франчайзът "Тексаско клане").

  Режисьор на филма е нашумелият японски филммейкър Сио Соно ("Защо не си поиграеш в Ада?").


прочитания: 768


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info