WASP_2
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ГРАБО
Фентъзи сериалът "Вещерът" се завръща по Netflix с втори сезон
 
28 Ное, 2021
Фентъзи сериалът "Вещерът" се завръща по Netflix с втори сезонЕпизодите на "Вещерът"("The Witcher") разказват епичната фентъзи сага за вещера Гералт от Ривия, описана в поредица романи и разкази на полския писател Анджей Сапковски.

  След почти двегодишната пауза няма съмнение, че сезон 2 на "Вещерът" ("The Witcher") е сред най-очакваните телевизионни сериали тази Коледа.

  Аня Чалотра в ролята на Йенифер от Вендерберг Гералт от Ривия е професионален убиец на чудовища. Той е изкуствено създаден мутант, който притежава свръхестествени способности и броди из свят, наречен Темерия. Въпреки че мрачните територии на Темерия гъмжат от всевъзможни зли създания – вампири, вещици, таласъми, дракони и кръвожадни демони, най-опасният враг на Гералт си остават хората…

  Високобюджетната адаптация на книгите на полския писател Анджей Сапковски се превърна в най-успешната тв продукция на гиганта Netflix за всички времена още с появата си през 2019 г.

  Сезон 2 на "Вещерът" ще се състои от 8 епизода. Той ще продължи историята на вещера Гералт от Ривия, ловец на чудовища, отново изигран от актьора Хенри Кавил ("Супермен"). В епизодите ще се завърнат и ключови герои от сезон 1 като принцеса Сири (в ролята Фрея Алан) и магьосницата Йенифер от Вендерберг (в ролята Аня Чалотра). 

  Новите герои във фентъзи поредицата ще бъдат най-старият оцелял вещер Весемир (в ролята Ким Бодния от тв сериала "Убивайки Ийв") и харизматичния аристократ Нивелен, над когото тегне проклятие (в ролята Кристофър Хивджу от тв сериала "Игра на тронове").

  Вторият сезон на "Вещерът" ще излезе премиерно в Netflix на 17 декември 2021 г.


прочитания: 856


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info