WASP_1
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ГРАБО
Миша Колинс е злодеят Две-Лица в "Рицарите на Готъм"
 
27 Мар, 2022
Миша Колинс е злодеят Две-Лица в "Рицарите на Готъм"Героят на Харви Дент / Две-Лица бе изигран през годините от Били Дий Уилямс ("Батман", 1989), Томи Лий Джоунс ("Батман завинаги", 1995) и Аарън Екхърт ("Черният рицар", 2008).

  Актьорът Миша Колинс, известен с ролята си на ангела Кастиел от сериала "Свръхестествено" ("Supernatural"), обяви в своя Twitter акаунт, че е подписал договор с тв канала The CW. Колинс ще изпълни ролята на знаменития злодей Харви Дент, по-известен като Две-Лица, в бъдещия проект на  CW "Рицарите на Готъм" ("Gotham Knights").

  Две-ЛицаМиша Колинс участва в 12 сезона на хитовата  дарк фентъзи драма "Свръхестествено". "Рицарите на Готъм" е първият му актьорски ангажимент от две години насам.

  Героят на Харви Дент / Две-Лица бе изигран през годините от Били Дий Уилямс ("Батман", 1989), Томи Лий Джоунс ("Батман завинаги", 1995) и Аарън Екхърт ("Черният рицар", 2008).

  Харви Дент е бивш прокурор в Готъм, борещ се срещу мафиотските босове в града, който е обезобразен при злощастен инцидент. Така Дент се превръща в Две-Лица, един от архивраговете на Батман - зъл, интелигентен и винаги разчитащ на шанса. 

  В центъра на сюжета на "Рицарите на Готъм" е убийството на Брус Уейн / Батман. След смъртта му градът Готъм е залят от небивала престъпност. Наследството на Батман е съюз от млади негови последователи, готови на всичко, за да накажат убиеца на Черния рицар...


прочитания: 575


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info