Bruce-Dickinson
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
Миша Колинс е злодеят Две-Лица в "Рицарите на Готъм"
 
27 Мар, 2022
Миша Колинс е злодеят Две-Лица в "Рицарите на Готъм"Героят на Харви Дент / Две-Лица бе изигран през годините от Били Дий Уилямс ("Батман", 1989), Томи Лий Джоунс ("Батман завинаги", 1995) и Аарън Екхърт ("Черният рицар", 2008).

  Актьорът Миша Колинс, известен с ролята си на ангела Кастиел от сериала "Свръхестествено" ("Supernatural"), обяви в своя Twitter акаунт, че е подписал договор с тв канала The CW. Колинс ще изпълни ролята на знаменития злодей Харви Дент, по-известен като Две-Лица, в бъдещия проект на  CW "Рицарите на Готъм" ("Gotham Knights").

  Две-ЛицаМиша Колинс участва в 12 сезона на хитовата  дарк фентъзи драма "Свръхестествено". "Рицарите на Готъм" е първият му актьорски ангажимент от две години насам.

  Героят на Харви Дент / Две-Лица бе изигран през годините от Били Дий Уилямс ("Батман", 1989), Томи Лий Джоунс ("Батман завинаги", 1995) и Аарън Екхърт ("Черният рицар", 2008).

  Харви Дент е бивш прокурор в Готъм, борещ се срещу мафиотските босове в града, който е обезобразен при злощастен инцидент. Така Дент се превръща в Две-Лица, един от архивраговете на Батман - зъл, интелигентен и винаги разчитащ на шанса. 

  В центъра на сюжета на "Рицарите на Готъм" е убийството на Брус Уейн / Батман. След смъртта му градът Готъм е залят от небивала престъпност. Наследството на Батман е съюз от млади негови последователи, готови на всичко, за да накажат убиеца на Черния рицар...


прочитания: 1458


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info