EG
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви слашър хорър поредица?

Хелоуин
Писък
Кошмари на Елм Стрийт
Петък 13
Знам какво направи миналото лято
Тексаско клане

 
   Резултати

ГРАБО
Хорър класиката "Хелрейзър" на Клайв Баркър отново ужасява
 
03 Сеп, 2022
Хорър класиката "Хелрейзър" на Клайв Баркър отново ужасяваТалантлив разказвач, сценарист, режисьор, актьор и художник, Клайв Баркър печели известност из цял свят заради своето необуздано въображение и умението да обвива хоръра в метафори.

 Клайв Баркър 20th Century Studios показа първи тийзър на римейка на "Хелрейзър" ("Hellraiser"), хорър класиката на Клайв Баркър от 1987 г. Новият филм ще дебютира на 7 октомври 2022 г. по стрийминг платформата Hulu.

  В "Хелрейзър" млада жена, бореща се със зависимост, се сдобива с древна пъзел-кутия, без да знае, че посредством нея ще призове Ценобитите, група садистични свръхестествени същества от друго измерение...

  "Хелрейзър" е базиран на новелата на Клайв Баркър "Прикован към Ада" ("The Hellbound Heart"). Оригиналният филм от 1987 г. в следващите десетилетия доведе до заснемането на 9 продължения.

  Клайв Баркър е британски писател, филмов режисьор, сценарист, продуцент, актьор и художник. Написал е над 30 книги – романи, новели, сборници с разкази и пиеси, стихосбирки. Издадената у нас фантастична приказка "Абарат" и сборниците "Кървави книги" са отличени с престижни литературни награди: "Уърлд Фентъзи", "Бритиш Фентъзи" и "Брам Стокър".

  Освен с предстоящия филм, вселената на "Хелрейзър" ще се разшири и с бъдещ сериал на HBO, на който Клайв Баркър ще е изпълнителен продуцент.  


прочитания: 633


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info