WASP_2
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви част от поредицата за Индиана Джоунс?

Похитителите на изчезналия кивот
Индиана Джоунс и храмът на обречените
Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход
Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп

 
   Резултати

ГРАБО
Хорър класиката "Хелрейзър" на Клайв Баркър отново ужасява
 
03 Сеп, 2022
Хорър класиката "Хелрейзър" на Клайв Баркър отново ужасяваТалантлив разказвач, сценарист, режисьор, актьор и художник, Клайв Баркър печели известност из цял свят заради своето необуздано въображение и умението да обвива хоръра в метафори.

 Клайв Баркър 20th Century Studios показа първи тийзър на римейка на "Хелрейзър" ("Hellraiser"), хорър класиката на Клайв Баркър от 1987 г. Новият филм ще дебютира на 7 октомври 2022 г. по стрийминг платформата Hulu.

  В "Хелрейзър" млада жена, бореща се със зависимост, се сдобива с древна пъзел-кутия, без да знае, че посредством нея ще призове Ценобитите, група садистични свръхестествени същества от друго измерение...

  "Хелрейзър" е базиран на новелата на Клайв Баркър "Прикован към Ада" ("The Hellbound Heart"). Оригиналният филм от 1987 г. в следващите десетилетия доведе до заснемането на 9 продължения.

  Клайв Баркър е британски писател, филмов режисьор, сценарист, продуцент, актьор и художник. Написал е над 30 книги – романи, новели, сборници с разкази и пиеси, стихосбирки. Издадената у нас фантастична приказка "Абарат" и сборниците "Кървави книги" са отличени с престижни литературни награди: "Уърлд Фентъзи", "Бритиш Фентъзи" и "Брам Стокър".

  Освен с предстоящия филм, вселената на "Хелрейзър" ще се разшири и с бъдещ сериал на HBO, на който Клайв Баркър ще е изпълнителен продуцент.  


прочитания: 449


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info