Cradle-of-Filth_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е вашият фаворит за есенно-зимния киносезон 2023?

Наполеон
Убийците на цветната луна
Клети създания
Ферари
Убиецът

 
   Резултати

ГРАБО
Първи поглед към Мадс Микелсен в "Индиана Джоунс 5"
 
22 Ное, 2022
Първи поглед към Мадс Микелсен в "Индиана Джоунс 5""Индиана Джоунс 5" ще има премиера по кината на 30 юни 2023 г. Филмът излиза 15 години след предишната част от франчайза - "Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп" (2008).

  Мадс Микелсен / Индиана Джоунс 5Филмовото студио Lucasfilm показа първи официален фотос на злодея от предстоящия филм "Индиана Джоунс 5". Това е Волър, бивш нацистки учен, чиято роля ще изпълни датският актьор Мадс Микелсен.

  "Индиана Джоунс 5" ще има премиера по кината на 30 юни 2023 г. Продукцията излиза 15 години след предишната четвърта част от франчайза - "Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп" (2008).

  Харисън Форд се завръща в ролята на безстрашния археолог Инди, както бе обявено по медиите, за последен път. Партнират му Мадс Микелсен, Антонио Бандерас, Томас Кречман и Джон-Рис Дейвис. Това ще бъде първият филм от поредицата, който няма да бъде режисиран от Стивън Спилбърг. Режисьор на "Индиана Джоунс 5" ще е Джеймс Манголд, познат от хитовете "Логан" и "Форд срещу Ферари".

  Мадс Микелсен е актьор с многостранна гама, който е особено умел в образите на злодеи. Сред тях са доктор Ханибъл Лектър от едноименния сериал на NBC, Каецилиус от "Доктор Стрейндж", Льо Шифър от "Казино Роял" и тъмният магьосник Гринделвалд от "Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор".
прочитания: 937


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info