Pero_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
Нови кошмари от Стивън Кинг оживяват в "Бугимен"
 
31 Яну, 2023
Нови кошмари от Стивън Кинг оживяват в "Бугимен""The Boogeyman" проследява историята на мъж на име Лестър Билингс, който посещава психиатър, тъй като е твърдо убеден, че е тероризиран от Бугимен - чудовище, убило трите му деца.

  Официален постер на The BoogeymanПоследните няколко години са изключително плодотворни откъм филмови адаптации на произведения от "Краля на ужаса" Стивън Кинг.

  Най-новата лента в Кинг-вселената ще е "Бугимен" ("The Boogeyman"). Филмът е базиран на едноименния разказ на Стивън Кинг, публикуван през 1973 г. в списание "Cavalier" и включен в сборника "Нощна смяна" през 1978 г. В България разказът е издаден под заглавието "Вампирът".

  "Бугимен" е продукция на компанията "21 Laps Entertainment". Режисьор е Роб Савидж, сценарист е Марк Хейман ("Черният лебед"). Главните роли изпълняват Крис Месина ("Дявол"), Дейвид Дастмалчиан ("Дюн"), Марин Айрланд и др.

  Разказът проследява историята на мъж на име Лестър Билингс, който посещава психиатър, тъй като е твърдо убеден, че е тероризиран от Бугимен - чудовище, убило трите му деца. Смъртта на всяко едно от тях е заобиколена от мистериозни обстоятелства. Всяко от децата му извиква "Бугимен!" преди смъртта си и през всяка една нощ вратата на килера е отворена, въпреки че Билингс е сигурен, че я е заключил преди да си легне. Психиатърът, доктор Харпър, внимателно изслушва разказа на пациента си, след което сваля маската си, за да се разкрие като самия Бугимен...

  Това е основата на оригиналния разказ на Стивън Кинг. В сюжета на филмовата адаптация обаче изглежда има големи разлики, както личи от официалния трейлър на "Бугимен".

  Филмът излиза премиерно на голям екран на 2 юни 2023 г.


прочитания: 1172


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info