Decapitated_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е вашият фаворит за есенно-зимния киносезон 2023?

Наполеон
Убийците на цветната луна
Клети създания
Ферари
Убиецът

 
   Резултати

ГРАБО
Уил Смит ще се завърне в постапокалиптичния "Аз съм легенда 2"
 
16 Фев, 2023
Уил Смит ще се завърне в постапокалиптичния "Аз съм легенда 2"Акива Голдсман, сценарист на "Аз съм легенда 2", обяви, че компанията Warner Bros. усилено работи по лентата. Той разкри, че събитията в "Аз съм легенда 2" ще се развиват десетилетия след тези в оригинала.

  След като Уил Смит удари шамар на Крис Рок на церемонията по връчването на наградите "Оскар" през 2022 г., много от проектите с негово участие бяха замразени или дори напълно прекратени. Главната роля в продължението на "Аз съм легенда" ("I Am Legend") обаче отново ще бъде изпълнена от Уил Смит ("Мъже в черно"), който ще е подкрепен от присъединилия се към актьорския състав Майкъл Би. Джордан ("451 градуса по Фаренхайт").

  Аз съм легендаВ "Аз съм легенда" от 2007 г. Робърт Невил (в ролята Уил Смит) е брилянтен учен, но дори и той не успява да изолира ужасният вирус, който плъзва под формата на чума из цялата Земя. Вирусът не може да бъде спрян. Иминузиран някак си, без самият той да осъзнава по какъв начин, Невил остава единственият оцелял в Ню Йорк, а може би и цялата планета. Но той не е сам. Живот все още има или поне негова гротескна имитация. Невил е обкръжен от “заразените” - жертви на безпощадната чума, които са мутирали в безмилостни същества, оцеляващи единствено в мрак.

  В продължение на три години Невил прекарва дните си в търсене на храна и провизии, както и в изпращането на радиопослания, които вярва, че ще достигнат до друг оцелял на планетата. Междувременно в мрака го причакват “заразените”, прокрадват се, следят всеки негов ход и го очакват да направи съдбоносна грешка. Невил продължава да живее поради една причина, която се превръща в мисия на оставащото му време: да намери начин да изолира действието на вируса, като за тази цел използва собствената си имунизирана кръв. Но кръвта му е това, което възбужда и апетита на “заразените”. Невил знае, че времето му изтича. Всяка една нощ се превръща в кошмарен опит на Невил да оцелее до сутринта...

  "Аз съм легенда" бе заснет по едноименния роман на класика в научната фантастика Ричард Матисън.

  Сценаристът на "Аз съм легенда 2" Акива Голдсман обяви, че компанията Warner Bros. усилено работи по лентата. Той разкри, че събитията в "Аз съм легенда 2" ще се развиват десетилетия след тези в оригиналния филм. Вдъхновение за проекта е хитовият тв сериал "Последните оцелели" ("The Last of Us"), създаден по едноименната видеоигра, който върви в момента. "Постапокалиптичната визия на "Последните оцелели" е убийствена. Има нещо красиво в идеята човекът да отстъпи мястото си в света. Какво ще се случи след това? "Аз съм легенда 2" иска да отговори точно на този въпрос" - коментира Голдсман.
 
  Акива Голдсман е в основата и на друг успешен научнофантастичен проект с Уил Смит в главната роля – “Аз, Роботът”, създаден по мотиви от едноименното произведение на Айзък Азимов.


прочитания: 1453


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info