Sakis_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм от поредицата за Индиана Джоунс?

Похитителите на изчезналия кивот
Индиана Джоунс и храмът на обречените
Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход
Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп
Индиана Джоунс и реликвата на съдбата

 
   Резултати

ГРАБО
Първи поглед към предисторията на “Гробище за домашни любимци”
 
19 Юли, 2023
Първи поглед към предисторията на “Гробище за домашни любимци”Лентата ще е прекуел на една от най-известните книги на Краля на ужаса Стивън Кинг “Гробище за домашни любимци” (“Pet Sematary”).

  Кинокомпанията “Paramount+” обяви, че премиерата на хорър проекта “Гробище за домашни любимци: Кръвни линии” (“Pet Sematary: Bloodlines”) ще бъде на 6 октомври 2023 г. Студиото показа и първи официални фотоси от предстоящия филм.

  Дейвид Духовни / Гробище за домашни любимци: Кръвни линииЛентата ще е предистория на една от най-известните книги на Краля на ужаса Стивън Кинг “Гробище за домашни любимци”. Главен герой в прекуела ще е Джъд Крандъл – местен жител от градчето Лъдлоу, в което се развиват стряскащите събития от оригиналната история.

  В “Кръвни линии” Джъд е младеж, който има сънища за това как напуска родния си град. В реалността обаче мрачна семейна история ще го задържи завинаги в Лъдлоу. Джъд и приятелите му от детинство трябва да се изправят срещу древно зло, което контролира градчето още от неговото основаване. Крандъл знае тайните на гробището за домашни любимци на Лъдлоу и силата му да връща мъртъвците обратно към живота…

  Филмът “Гробище за домашни любимци: Кръвни линии” ще е режисьорски дебют на Линдзи Биър – сценаристка, която работи по девет различни нови проекта, в това число “Стар Трек 4”. “Кръвни линии” също се снима по неин сценарий.

  Главните роли в прекуела на “Гробище за домашни любимци” изпълняват Хенри Томас (“Играта на Джералд”), Дейвид Духовни (“Досиетата Х”), Пам Гриър (“Джаки Браун”) и Саманта Матис (“Код: Счупена стрела”).

                Пам Гриър / Гробище за домашни любимци: Кръвни линии
прочитания: 193


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info