Glenn-Hughes-Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
Кенет Брана отново в ролята на Еркюл Поаро в "Призраци във Венеция"
 
20 Юли, 2023
Кенет Брана отново в ролята на Еркюл Поаро в "Призраци във Венеция""Призраци във Венеция" се сдоби с мрачен трейлър, в който историята разказва за спиритичен сеанс за призоваване на мъртвите. Всичко изглежда като една голяма измислица, докато не се появява труп.

  Призраци във ВенецияКенет Брана ("Франкенщайн") ще изпълни ролята на белгийския детектив Еркюл Поаро от романите на Агата Кристи за трети път. В "Призраци във Венеция" ("A Haunting In Venice") Поаро ще търси рационални отговори в една, както изглежда, призрачна мистерия.

  Поаро се завръща след "Убийство в "Ориент Експрес" и "Смърт край Нил" в трети филм, отново режисиран от самия Кенет Брана. Киноадаптацията е по една от късните и по-слабо известни творби на Агата Кристи, озаглавена "Парти за Хелоуин".

  "Призраци във Венеция" се сдоби с мрачен трейлър, в който Поаро присъства на спиритичен сеанс за призоваване на мъртвите. Всичко изглежда като една голяма измислица, докато не се появява труп. И тук идва ролята на Еркюл Поаро, сега търсещ истината между естественото и свръхестественото.

  Дали Поаро наистина е изправен пред "призрачен бизнес"? Кой е убитият? И най-важното, от кого? Ще разберем на 15 септември 2023 г., когато е официалната премиера на "Призраци във Венеция". Междувременно, гледайте трейлъра на филма по-долу!


прочитания: 478


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info