Balkanji_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм от поредицата за Индиана Джоунс?

Похитителите на изчезналия кивот
Индиана Джоунс и храмът на обречените
Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход
Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп
Индиана Джоунс и реликвата на съдбата

 
   Резултати

ГРАБО
Кенет Брана отново в ролята на Еркюл Поаро в "Призраци във Венеция"
 
20 Юли, 2023
Кенет Брана отново в ролята на Еркюл Поаро в "Призраци във Венеция""Призраци във Венеция" се сдоби с мрачен трейлър, в който историята разказва за спиритичен сеанс за призоваване на мъртвите. Всичко изглежда като една голяма измислица, докато не се появява труп.

  Призраци във ВенецияКенет Брана ("Франкенщайн") ще изпълни ролята на белгийския детектив Еркюл Поаро от романите на Агата Кристи за трети път. В "Призраци във Венеция" ("A Haunting In Venice") Поаро ще търси рационални отговори в една, както изглежда, призрачна мистерия.

  Поаро се завръща след "Убийство в "Ориент Експрес" и "Смърт край Нил" в трети филм, отново режисиран от самия Кенет Брана. Киноадаптацията е по една от късните и по-слабо известни творби на Агата Кристи, озаглавена "Парти за Хелоуин".

  "Призраци във Венеция" се сдоби с мрачен трейлър, в който Поаро присъства на спиритичен сеанс за призоваване на мъртвите. Всичко изглежда като една голяма измислица, докато не се появява труп. И тук идва ролята на Еркюл Поаро, сега търсещ истината между естественото и свръхестественото.

  Дали Поаро наистина е изправен пред "призрачен бизнес"? Кой е убитият? И най-важното, от кого? Ще разберем на 15 септември 2023 г., когато е официалната премиера на "Призраци във Венеция". Междувременно, гледайте трейлъра на филма по-долу!


прочитания: 211


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info