Pero_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Декор
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е вашият фаворит за есенно-зимния киносезон 2023?

Наполеон
Убийците на цветната луна
Клети създания
Ферари
Убиецът

 
   Резултати

ГРАБО
“Убиецът” на Дейвид Финчър се сдоби с официален постер и трейлър
 
30 Авг, 2023
“Убиецът” на Дейвид Финчър се сдоби с официален постер и трейлър“Убиецът” (“The Killer”) ще излезе премиерно в избрани киносалони през октомври и в стрийминг платформата Netflix на 10 ноември 2023 г.

  Носителят на “Златен глобус” Дейвид Финчър, познат от хитове като “Зодиак”, “Пришълец 3”, “Седем” и “Боен клуб”, е режисьор на нов мрачен ноар трилър. “Убиецът” (“The Killer”) ще излезе премиерно в избрани киносалони през октомври и в стрийминг платформата Netflix на 10 ноември 2023 г.

  The Killer“Убиецът” се сдоби с официален постер и трейлър. Главните роли във филма изпълняват Майкъл Фасбендър (“Макбет”) и Тилда Суинтън (“Мъртвите не умират”).

  Новата лента на Дейвид Финчър ще участва и в конкурсната програма на 80-ия филмов фестивал във Венеция. Престижното събитие за света на киното ще се проведе от 30 август до 9 септември 2023 г.

  За “Убиецът” Дейвид Финчър отново обединява сили със сценариста Андрю Кевин Уокър, с когото работиха заедно в “Седем”.

  Новият филм на Дейвид Финчър е базиран на едноименен френски комикс, който излиза от 1998 до 2017 г. Синопсисът на Netflix относно сюжета на “Убиецът” е следният:

  “Той е самотен и студен мъж, методичен и необременен от скрупули и разкаяния. Убиец, който се спотайва в сенките, очаквайки своята следваща мишена. Колкото повече чака той обаче, толкова повече започва да се съмнява дали не губи разсъдъка си. Една брутална, кървава и стилизирана ноар история за професионален наемен убиец, изгубен в свят без морален компас.”

  “Убиецът” очаква да бъде заснет повече от десетилетие, като първоначално ролята на главния герой трябваше да бъде изпълнена от Брад Пит.


прочитания: 412


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info