Glenn-Hughes-Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

Corey-Taylor-verticalMegadeth-vertical
Седмият “Панаир на младите” отново отваря врати в Младежки театър
 
24 Сеп, 2013
Седмият “Панаир на младите” отново отваря врати в Младежки театърПоредното издание на панаира тази година ще акцентира върху най-доброто от театрите извън столицата и ще представи два съвсем нови спектакъла, специално подготвени за фестивала.

В рамките на една седмица от 30-ти септември до 6-ти октомври Младежки театър “Н. Бинев” отново ще събере талантливи и вдъхновени млади професионалисти в областта на сценичните изкуства. Седмото издание на станалия вече традиционен “Панаир на младите” тази година ще акцентира върху най-доброто от извънстоличните театри, ще представи два съвсем нови спектакъла, специално подготвени за фестивала, както и ще дискутира бунта на младите в театъра под мотото “Срещу стената”.

Фестивалът се радва и на подкрепата на Министерство на културата
Традиционно фестивалът следи постиженията на младите в театъра през годината и представя най-добрите сред тях. Освен спектакли в селекцията са включени изложба “Ромео и Жулиета” - сюжетна фотография на Гергана Змийчарова, част от едноименния проект, включващ нов превод на пиесата, дело на Мария Змийчарова, представление на режисьора Петринел Гочев и оригинална авторска музика на живеещия в Канада Димитър Пенчев; представяне на три нови пиеси на млади автори - Иван Димитров с “Ще бъде май”, Ованес Торосян с “Малкият Пучи” и Стефан Прохоров с “Братята, това е”.

Селекционер за пета поредна година е Кремена Димитрова, а основен спонсор - Фондация “Америка за България”. Фестивалът се радва и на подкрепата на Министерство на културата, както и на традиционните си партньори от “Култура на виното”. За втора поредна година БНТ е официален медиен партньор на събитието.

И както казва директорът на фестивала Петър Кауков: “Всеки фестивал е символ на радостта над ежедневната сивота. Нашият фестивал не прави изключение от правилото. Нека се веселим и се опитаме да забравим (поне за седмица) тегобите от ежедневието. Това е важно, но и наложително в настоящата историческа ситуация.”
прочитания: 3233

SMF-Bilet_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info