EG
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Коя е любимата ви слашър хорър поредица?

Хелоуин
Писък
Кошмари на Елм Стрийт
Петък 13
Знам какво направи миналото лято
Тексаско клане

 
   Резултати

ГРАБО
Младежки театър представя мюзикъла “Някои го предпочитат...”
 
14 Окт, 2013
Младежки театър представя мюзикъла “Някои го предпочитат...”В “Някои го предпочитат...” оживяват вечните ни стремежи за по-добър живот и за страстна любов със средствата на танца, песните и качествения хумор. Една от най-страхотните комедии на американското кино!

На 22 и 23 октомври са първите премиерни представеления на  мюзикъла “Някои го предпочитат...”, драматизация на Венцислав Асенов по филма на Били Уайлдър “Some Like It Hot”. Верен на традицията да поднася най-качествено артистично и музикално забавление, Младежки театър “Николай Бинев” (София) е подготвил за зрителите наистина горещ коктейл от ерата на суинга.    

Неотразимата Мерилин МонроЕдна от най-страхотните комедии на американското кино излиза на екран през 1959 г. и моментално завладява всички с неповторимото участие на звездите Мерилин Монро, Тони Къртис и Джак Лемън. Историята разказва за епохата на световната икономическа криза и наложения сух режим от властите на САЩ (1920-те и 1930-те години на ХХ в.), пародирайки гангстерските сюжети по един изключително забавен начин. Двама музиканти преборват бедността като приемат предизвикателството тайно да свирят в дамски оркестър, бягайки от дългите ръце на мафията...

В “Някои го предпочитат...” оживяват вечните ни стремежи за по-добър живот и за страстна любов със средствата на танца, песните и качествения хумор. 

Драматизацията и режисурата на мюзикъла са дело на Венцислав Асенов, който публиката познава от детските представления “Малкият Мук”, “Спящата красавица”, “Карлсон, който живее на покрива”. Маестро Кирил Дончев е автор на оригиналната музика в стила на суинга и джаза, а хореографията е на Валери Кондратцев. Визията е поверена на Петя Стойкова – сценография и Велина Кокалова - костюми.

В ролята на неустоимата Шугър е Лилия Гелева, а чаровният музикантски дует формират Герасим Георгиев – Геро и Владимир Зомбори. В останалите роли ще видите: Койна Русева, Малин Кръстев, Вихър Стойчев, Светослав Добрев, Веселина Конакчийска, Ярослава Павлова, Зорница Маринкова, Гергана Христова, Мариана Миланова, Мая Бабурска, Елена Бърдарска, Александър Хаджиангелов, Юлиан Петров, Никола Стоянов, Красимир Недев, Явор Спасов, Деян Цвятков, и студентите от класа на проф. Стефан Данаилов – Севар Иванов, Павел Иванов, Валери Белев и Георги Кацарски.

                           
прочитания: 4249


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info