We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Спектакълът “Мистерията Еньовден” с покана за участие на два континента
 
17 Фев, 2014
Спектакълът “Мистерията Еньовден”  с покана за участие на два континента“Мистерията Еньовден” ще се състои в три поредни дни на 8, 9 и 10 април 2014 г. в зала 1 на НДК. Началото на спектакъла е в 20:00 часа. Цени на билетите между 20 и 50 лева.

Спектакълът на Нешка Робева “Мистерията Еньовден” получи няколко покани за участие на международна сцена. Първите желаещи да видят представлението на живо са Катар, Дубай, Абу Даби, Сингапур и Москва. Лично организаторите на международните форуми потърсиха легендата на българския спорт, която да представи най-новото си попълнение в репертоара от спектакли. 

Спектакълът на Нешка Робева получи няколко покани за участие на международна сценаПървото показване на “Мистерията Еньовден” в София се състоя на 19 декември 2013 г. в зала “Арена Армеец”, което беше посетено от над 9 000 души. “Избрах следващото изиграване на спектакъла да бъде именно в зала 1 на НДК, за да може публиката наистина да се потопи и пренесе в сюжета на историята. За мое голямо съжаление зала “Арена Армеец” не е подходящо място на подобен тип събития и се надявам на 8, 9 и 10 април и тези, които са гледали вече “Мистерията Еньовден” да възкликнат “Ама това не сме го видели”! Вярвам, че именно тук спектакълът ще се разкрие в цялата си красота и сила”, споделя Нешка Робева.

“Мистерията Еньовден” ще се състои в три поредни дни на 8, 9 и 10 април 2014 г. в зала 1 на Националния дворец на културата. Началото на спектакъла е в 20:00 часа. Цени на билетите между 20 и 50 лева.

Билети търсете в мрежата на TicketPro, на място в зала 1 на НДК, както и online на http://www.ticketpro.bg/jnp/home/index.html

Всичко за спектакъла “Мистерията Еньовден” можете да следите и от официалната Facebook страница –https://www.facebook.com/MisteriataEniovden

прочитания: 3225

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info