SMF-Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
Своеобразно риалити в спектакъла “Разбиване” от “Сцена на кръстопът”
 
13 Сеп, 2014
Своеобразно риалити в спектакъла “Разбиване” от “Сцена на кръстопът”Всеки един от трите сюжета в - “Разбиване” е достатъчно драматичен сам по себе си. Словото е водещото начало в спектакъла, ключът към който е гръцката дума “адикия” – в превод "несправедливост".

Спектакълът “Разбиване” с Анастасия Лютова, Йоанна Темелкова, Христо Петков, Дамян Тенев и Стелиян Николов е поредното силно заглавие в афиша на фестивала “Сцена на кръстопът”. Постановката ще се играе от 19:30 ч. в Драматичен театър-Пловдив, Камерна зала.

Представлението на Хасковския куклено-драматичен театър “Иван Димов” е по текст на Нийл Лабют. Режисьор е Стайко Мурджев, познат на публиката под тепетата със спектаклите “Когато гръм удари”, “Крал Лир” и “Дисни трилър” на Пловдивския драматичен театър. Мурджев е част от екипа на Драмата.

Пълнолетие – 18 години Сцена на кръстопът Постановката е своеобразно риалити. Всеки един от трите сюжета в “Разбиване” е достатъчно драматичен сам по себе си. Словото е водещото начало в спектакъла, ключът към който е гръцката дума “адикия” – несправедливост, състоянието, при което светът губи равновесие.

Представянето на театралния алманах “Гестус” в галерия U P.A.R.K. Gallery се отменя поради заболяване на Ина Гюлева.

Междувременно, историята на “Сцена на кръстопът” оживя в колажи. Артисти, интелектуалци и бивши управници на Пловдив уважиха откриването на изложбата “Пълнолетие – 18 години “Сцена на кръстопът” в U P.A.R.K. Gallery. Ескпозицията е част от съпътстващата програма на “Сцената”. Колажите, освен че разказват историята на фестивала, са под формата на букви и изписват името “Сцена на кръстопът”.

Бившият градоначалник Спас Гърневски, бившият зам.-кмет Анастас Бадев, директорът на дирекция “Съвременно изкуство и художествено образование” в Министерството на културата Красимира Филипова се събраха с арт-директора на “Сцената” проф. Стефан Данаилов на неформален разговор на чаша вино от Домейн Пещера. Сред гостите в галерията бяха и актьорът Димитър Баненкин и писателят Елин Рахнев. По стените в U P.A.R.K. Gallery оживяват късчета история на фестивала – колажи с фотоси от изиграните представления и медийни публикации за събития от програмата.

прочитания: 6133


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info