Geoff_Tate_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
Николай Урумов представя “Дневникът на един луд” от Гогол
 
14 Сеп, 2014
Николай Урумов представя “Дневникът на един луд” от Гогол“Дневникът на един луд” е хроника на мечтанието и страданието в самотата. Това е един опит да се вгледаме със състрадание в човека, разкъсван от копнежи и възторгващо мечтание.

Николай Урумов ще играе моноспектакъла “Дневникът на един луд” от Гогол в Дома на културата “Борис Христов” в 19:00 ч. Представлението е част от театралния фестивал “Сцена на кръстопът”.

Догодина по същото време – една от най-често поставяните пиеси в светаПреди дни представлението гостува на фестивала в Струмица и спечели адмирациите на театрали и публика.

“Дневникът на един луд” е хроника на мечтанието и страданието в самотата. Това е един опит да се вгледам  със състрадание в човека, разкъсван от копнежи и възторгващо мечтание, в оголената му самота. Интерпретацията на тази повест изследва човешкото същество, захвърлено само в света и припознало и привидяло в психеделичните лабиринти на ума истинския си живот, казва за спектакъла режисьорът Лилия Абаджиева.

На Камерна сцена в Драматичния театър от 19:30 часа пък гостува Габровският театър със спектакъла “Догодина по същото време” – една от най-често поставяните пиеси в света. Историята разказва за мъж и жена, любовници, които се срещат в продължение на 26 години. Срещите им са само веднъж годишно. В останалото време двамата са верни на семействата си. Историята проследява радостите и проблемите пред тази странна любовна двойка. Ролите изпълняват Георги Кадурин и Анна Петрова.

прочитания: 5734


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info