Pero_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
”Кривите огледала” – приликата с действителни лица не е случайна
 
18 Сеп, 2014
”Кривите огледала” – приликата с действителни лица не е случайна”Кривите огледала” на Дейвид Линдзи-Ъбèр е пътуване през настоящето на едно все още живо минало. Това е съвременна черна комедия, в която можем да се огледаме и разпознаем самите себе си.

Младежки театър Николай Бинев” открива своя нов юбилеен 70-ти сезон! Театърът отваря врати с премиера на голяма сцена на пиесата Кривите огледала” от Дейвид Линдзи-Ъбер, в превод на Златна Костова, поставена от Ивайло Христов, който дебютира като режисьор. Премиерата на Кривите огледала е на 24 септември, 19:00 ч., голяма сцена.

Кривите огледала - пиеса, в която можем да се огледаме В тази съвременна черна комедия (от автора на Заешка дупка”) ще видите любимите актьори от трупата на театъра – Станка Калчева, Малин Кръстев, Герасим Георгиев – Геро, Койна Русева, Стефан Мавродиев, Ники Луканов и младия Юлиян Петров. Художник е Никола Тороманов, а автор на снимките – Симон Варсано.

Често гледаме в огледалото, за да видим моментния си образ, забравяйки, че той е резултат от нашето минало. А онова, което е останало по пътя зад нас, не винаги се радва на собственото ни одобрение.

Пиесата Кривите огледала” на американския драматург Дейвид Линдзи-Ъбèр е пътуване през настоящето на едно все още живо минало. Клер е медицинска сестра, която страда от психогенна амнезия. Всеки ден тя научава нещо ново, което на следващата сутрин ще бъде вече забравено. Една сутрин обаче ще започне различно, за да отведе Клер по пътя, където ще се сблъска с причините за своята амнезия…

Кривите огледала” е пиеса, в която спокойно можем да се огледаме и ако образът ни се стори твърде разтеглен – смешен или пък тъжен, то навярно приликата с действителни лица съвсем не е случайна. Кой знае?

прочитания: 6059


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info