Judas-Priest
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
Христо Гърбов и Карла Рахал ще радват публиката на Независим театър
 
17 Апр, 2015
Христо Гърбов и Карла Рахал ще радват публиката на Независим театърТеатърът ще домакинства спектакълът „Фенове“ с участието на Христо Гърбов и Валентин Танев, няколко години след като за последен път тя е играна на софийска сцена в Народния театър.

         След  откриването на Независим театър на 6 май с комедията „Омайна нощ“ с участието  на Асен Блатечки, Мария Сапунджиева и Юрий Ангелов, столичните фенове ще могат  да гледат на сцената на театъра комедията от Елин Рахнев  „Фенове“ и два моноспектакъла – „Аз съм жена, ти си мъж – желанията ни са  еднакви“ на Николай Урумов и „Мартин, Данчо и майка им“ с Карла Рахал, по текста и режисурата на Камен Донев.  

        Театърът ще домакинства постановката „Фенове“ с участието на  Христо Гърбов и Валентин Танев, няколко години след като за последен път тя е играна на софийска сцена в Народния театър. Спектакълът, специално писан от Елин Рахнев за двамата актьори, се играе от 2003 г. под режисурата на Иглика Трифонова и разказва за двама аутсайдери, които вегетират в живота, но живеят истински само на мачове. Каквито и несгоди да им  се случват, те бягат в обетованата земя на футбола. Феновете на театралното изкуство ще могат да гледат премиерата на постановката на сцената на Независим театър на 13 май.

        Христо Гърбов ще играе на сцената на най-новия столичен театърВторият  спектакъл, който ще се играе от 19 май на сцената на Независим театър, е  моноспектакълът на актьора Николай Урумов „Ти си жена, аз съм мъж - желанията ни са еднакви!“. Текстът на пиесата е сглобен от 13 разказа на Илко Иларионов, директор на Драматичния театър в Плевен. Постановката с режисьор Костадин Бандутов се базира на истинските  истории на Гошо Железничаря - реален персонаж от Плевен, живял в  близкото минало. Той е паметен за всички актьори, защото освен, че е работел на гарата, е обичал да гравитира около театъра и да участва в живота на артистите. Този интересен градски  герой е имал свои рецепти за успех  сред жените, които са щедро описани в текста на пиесата, която ще може да се гледа вече и в София.

         От 23 май Независим театър ще продължи да забавлява публиката си и със спектакъла на Камен Донев „Мартин, Данчо и майка им“, на който известният актьор е автор на текста и режисьор. Нестандартното заглавие е само началото на цялата луда и смешна история, разказваща за една конкретна жена и нейното ежедневие, в ролята на която влиза актрисата Карла Рахал. Действието се разиграва някъде по нашето  Черноморие, на плажа, където „под чадъра“ е майката на въпросните Данчо и  Мартин. Въпреки заглавието, в пиесата няма да видим нито Данчо, нито Мартин, а само изтерзаната им майка.
прочитания: 5687


За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info