We Rock
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Шон Конъри?

Шотландски боец
Недосегаемите
Скалата
Индиана Джоунс и Последният кръстоносен поход
На лов за Червения октомври
всеки от "Бондианата"

 
   Резултати

ВРЕМЕТО
Konsultkantora_new
Комедията “Свалячи” гостува на фестивала “Сцена на кръстопът”
 
13 Сеп, 2015
Комедията “Свалячи” гостува на фестивала “Сцена на кръстопът”В пиесата актьорите Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро, разказват житейските истории на двама странични съдии от “Б” футболна група. Тяхна сценична партньорка е актрисата Мариела Топалова.

Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро, разказват житейските истории на двама странични съдииСпектакълът Свалячи” (Драматичен театърАнтон Страшимиров Разград) дава отговор на въпроса: Какъв човек трябва да се родиш, за да станеш страничен съдия?

Новата пиеса на един от най-популярните съвременни български автори Елин Рахнев “Свалячи” участва в програмата на театралния фестивал “Сцена на кръстопът”. Поради големия интерес на публиката представлението се играе две поредни вечери (12 и 13 септември) от 19:00 ч. в Дома на културата “Борис Христов” в Пловдив.

В пиесата актьорите Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро, разказват житейските истории на двама странични съдии от “Б” футболна група. Тяхна сценична партньорка е актрисата Мариела Топалова. Режисьор на “Свалячи” е Пламен Петров.

Спектакълът “Свалячи” е своеобразно продължение на друга постановка на Рахнев – “Фенове”, разказ за двама аутсайдери, които вегетират в живота, но живеят истински само на мачове. “Фенове” е най-поставяният драматургичен текст от съвременен български автор, игран в над 30 държави от 2 континента и гледан от хиляди зрители.

прочитания: 4085

We Rock 2 Paritet

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info