Geoff_Tate_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм с Брад Пит?

Боен клуб
Седем
Гадни копилета
Z-та световна война
12 маймуни
Троя
Гепи

 
   Резултати

Открито бе 22-ото издание на "Сцена на кръстопът" в Пловдив
 
12 Сеп, 2018
Открито бе 22-ото издание на "Сцена на кръстопът" в Пловдив"Сцена на кръстопът" предлага богата програма на любителите на театралното изкуство. В продължение на две седмици в Пловдивска драма ще се играят 13 представления на Голяма сцена и 6 на Камерна сцена.

  22-оро издание на театралния фестивал Сцена на кръстопътЕмблематичният театрален фестивал "Сцена на кръстопът" бе открит на 11 септември в Града на Тепетата със спектакъла "Ромео и Жулиета" на балет "Арабеск". Най-известната любовна история на всички времена бе играна на Голямата сцена на Драматичен театър "Н. О. Масалитинов" - Пловдив.

  22-ото издание на "Сцена на кръстопът" предлага изключително богата програма на любителите на театралното изкуство.  В продължение на две седмици в Пловдивската драма  ще се играят 13 представления на Голяма сцена и 6 на Камерна сцена, ще има и 60 съпътстващи прояви.

  Основната програма на "Сцена на кръстопът" включва световноизвестни постановки като "Сън в лятна нощ" от Уилям Шекспир (12 септември, НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов"), "След репетицията" от Ингмар Бергман (13 септември, Театър "Българска армия"), "Вишнева градина" от Антон Павлович Чехов (15 септември, Драматично-куклен театър "Иван Радоев" - Плевен), "Нос" от Николай Василиевич Гогол (22 септември, Театър 199 "Валентин Стойчев") и др.

  Кулминацията на фестивала ще бъде постановката "Чамкория" по романа на Милен Русков на Театър 199 "Валентин Стойчев", която ще се играе на 23 септември на Голяма сцена. Главната роля в "Чамкория" изпълнява актьорът Захари Бахаров, носител на награди "Аскеер 2018" и "Икар 2018" за водеща мъжка роля.

  Театралният форум ще бъде закрит на 24 септември с представянето на книгата и филма "Романът на моя живот", посветени на 75-годишнината на проф. Стефан Данаилов.


прочитания: 8905

Geoff_Tate_Eventim_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info