Glenn-Hughes-Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
« 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 »
 » Декор
11 Дек, 2009
Музикалният театър със специална програма за Коледа и Нова годинаОт Музикалния театър обещават много празнично настроение, изненади и емоции със звездите на театъра от всички поколения, които освен на сцената ще можете да видите и сред зрителите в салона.

 » Декор
12 Ное, 2009
Малък градски театър зад канала с “Всяка година по същото време”“Всяка година по същото време” продължава историята на спечелилата многобройни награди и превърнала се в хит на Бродуей пиеса “Догодина по същото време”. Ролите изпълняват Анета Сотирова и Тодор Колев.

 » Декор
02 Ное, 2009
От граф до дворцова дама, от малко момче до воененАлександър Димов е един от младите актьори в българския театър. Не ламти за големи роли, не търси абстрактни образи и въпреки малкото му години, иска да играе в класически пиеси.

 » Декор
26 Окт, 2009
Музикалната комедия “Службогонци” с премиера във Велико ТърновоСатиричен разказ за властта, в който всеки може да припознае днешната социално-политическа ситуация в България с вечните стремежи към нагаждачество, алчност и партийни навици.

 » Декор
06 Авг, 2009
Започва “Сцена на вековете - 2009” във Велико ТърновоВ рамките на фестивала ще бъдат представени две исторически опери - “Княз Игор” на А. П. Бородин и “Цар Калоян” на Панчо Владигеров. Програмата включва и балета “Зорба Гъркът” от Микис Теодоракис.

 » Декор
23 Юли, 2009
Актьорският уъркшоп за деца на МОНТФИЗ приключи с “Палечка”Чрез 30-минутната сценична версия на приказката "Палечка", екипът на Актьорски школи МОНТФИЗ имаше за цел да запознае всяко дете със сценичния процес на създаването на едно представление.За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info