Megadeth
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
История
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Концертът в България на коя група очаквате с най-голям интерес това лято?

Megadeth
KoЯn
Bruce Dickinson
Judas Priest
Testament
Five Finger Death Punch
Accept
Mr. Big
Yngwie Malmsteen
Bring Me the Horizon
Corey Taylor
HammerFall

 
   Резултати

ГРАБО
« 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »
 » Декор
15 Яну, 2012
Малък градски театър “Зад канала” представи “Златни мостове и секвоя”Златни мостове е мястото, на което се случват три истории, а Секвоя е една от героините. Тритете разказа привидно не са свързани. Но все пак има нещо общо между тях и това е, че те обрисуват съвремието.

 » Декор
29 Дек, 2011
Мая Новоселска и Маргарита Младенова стартират 2012 г. с театрална наградаПиесата с Мая Новоселска "Едно малко радио" в Сатиричния театър стана причина тя да бъде отличена от ОНТК "за виртуозната лекота, с която изпява комичната трагика на нашия живот".

 » Декор
25 Ное, 2011
Черната комедия “Любов и пари” на сцената на Младежкия театърПиесата - “Любов и пари” е написана през 2006 г. и с черния си хумор напомня филмите на Гай Ричи и Куентин Тарантино, с тази разлика, че героите не са гангстери и убийци, а съвсем обикновени хора.

 » Декор
23 Ное, 2011
Пиесата “Паякът” с две награди от Международния фестивал в ПетербургВ “Паякът” брат и сестра (Анастасия Лютова и Пенко Господинов) - сиамски близнаци, празнувайки рождения си ден, преди операция по разделянето им, се впускат в тъмните лабиринти на неказани думи.

 » Декор
22 Ное, 2011
Силнозаразно, смешно и импровизирано от сцената на Модерен театърМоментална комедия, която се създава пред очите на публиката, без репетирани реплики, сценарий или декори, без никой от актьорите да знае какво точно ще се случи и още по-малко – как ще звърши.

 » Декор
18 Ное, 2011
Вземете си шал, шапка и чувство за хумор за премиерата на “Роден без сливици”“Роден без сливици” на Филип Трифонов – най-новото му изпълнение в стил stand-up comedy. Постиламе червения килим, а вие облечете официалните си дрехи. Не търпим извинения, компромиси, оправдания!За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info