Riverside_2023_Bileti
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кое е вашето предстоящо топ музикално събитие за 2023 г.?

Amon Amarth & Kreator
Airbourne
Riverside
Bullet For My Valentine
Батюшка & Аркона
Amorphis

 
   Резултати

ГРАБО
« 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »
 » История
11 Фев, 2007
Търговията с роби - една от най-мрачните страници в историятаДесетки хиляди други са загинали в Африка, докато очакват съдбата си в пунктове и мрачни затвори. Още повече умират от болести и изтощение в дългите преходи през открито море.

 » История
31 Дек, 2006
Новогодишна картичка отпреди 163 години е продадена за 16 000 долараМилиони хора в нашия динамичен век виждат в картичките кратко послание, което носи радост, надежди и сърдечни благопожелания. Поздравителните картички носят в себе си духа на празника.

 » История
10 Дек, 2005
Гробница на тракийски аристократ  в Шуменския исторически музейГробницата е градена от плочи пясъчник, грубо обработени, за да са удобни за зидане. Самата гробница е разделена на две помещения - предгробна и основна камера. Находката е от IV-ти век пр. Христа.

 » История
30 Сеп, 2010
Александрийският фар представлявал и стратегическа крепостСтените на кулата били облицовани с бял мрамор, а на върха й горял страхотен огън, отражението от който било пренасяно надалече, благодарение на сложна система от огледала.

 » История
12 Дек, 2009
Златото е наркотик за търсачите на съкровищаВ Древния Египет, Рим, Византия хиляди роби са се бъхтели в златните мини при нечовешки условия, за да трупат безценния метал в съкровищниците на своите господари. Златото не е достъпно за всеки, затова е така ценно.

 » История
21 Окт, 2005
Бойните изкуства на остров Окинава (част първа)Бойното изкуство - "кемпо" произхожда от остров Окинава. То възниква в тайни общности, където се практикуват средства за борба без оръжие срещу меч, копие и лък. В цяла Окинава започва "лов на мечове".За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info