WASP_1
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви албум на прогресив метъл групата "Dream Theater"?

"Images and Words"
"Awake"
"Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory"
"Six Degrees of Inner Turbulence"
"Systematic Chaos"
"The Astonishing"
"Distance over Time"

 
   Резултати

ГРАБО
« 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »
 » История
16 Сеп, 2009
Келтите вярвали, че водата е врата към отвъднотоКелтите пътували по водата с лодки, изработени от издълбани дънери. Днес много факти доказват, че древните келтски жреци са участвали в ужасяващи ритуали.

 » История
22 Дек, 2010
В лабиринти са открити първите рисунки, предаващи мистични събитияНай-прочутият лабиринт на Западния свят е лабиринтът на цар Минос на остров Крит. Легендата разказва, че в него живеел всяващият ужас Минотавър, който бил получовек-полубик.

 » История
15 Юни, 2009
Забавно е да прекараш ден-два в затвора на своите мечтиПрез 1975 г. вратите на един от най-мрачните затвори се затварят и той потъва в забрава. Докато не се ражда идеята, че от него става идеален хотел. В наши дни нощувка в "Лангхолмен" се смята за много шик!

 » История
05 Юни, 2009
Ледниковият експрес или пътешествие с влак за истински авантюристиЕдно невероятно пътуване през недокосната от човека красота и релеф, изпъстрен с уханни планини, алпийски поляни, шумящи потоци и долини, пропити с традицията и вековната култура на страната.

 » История
25 Авг, 2005
Почетен поход отбеляза 700 години от смъртта на Уилям "Смелото сърце" УолъсУилям Уолъс е завързан за кон и влачен по улиците на Лондон, съпроводен от виковете на екзалтирана тълпа. Героят на Шотландия бе обезсмъртен от актьора Мел Гибсън в историческия епос "Смело сърце"

 » История
18 Авг, 2010
Изтокът почита мъртвите си с необикновен фестивалКитайците извършват различни обредни действия, за да успокоят духовете, божествата и предците си. Семейството приготвя празнични ястия и гори "адски" пари, които осигуряват добър задгробен живот на мъртвия.За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info