Balkanji_Eventim
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм от поредицата за Индиана Джоунс?

Похитителите на изчезналия кивот
Индиана Джоунс и храмът на обречените
Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход
Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп
Индиана Джоунс и реликвата на съдбата

 
   Резултати

ГРАБО
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 » История
23 Дек, 2011
Созополските исторически потайности излизат на бял святДо края на юни 2012 г. дейностите пред входа на Стария град в Созопол ще завършат. Или само след шест месеца морският град ще може да представи нов обект на историческия туризъм.

 » История
28 Окт, 2011
Храмове на Япония и традиционна японска архитектура: Eнгаку-джиХрамът Енгаку-джи е най-типичният и най-старият пример за японската Танг архитектура Той съдържа общо 18 сгради. Големият храмов комплекс бил реконструиран от зен монаха Сейсетсу в периода Едо.

 » История
06 Мар, 2011
Дори и Древният Рим имал своите социални мрежиВъпреки злочестата история на град Помпей надписите по стените на зданията му са съхранени в отлично състояние. Днес те са повод за възникването на редица интересни хипотези от страна на учените.

 » История
05 Авг, 2008
Хроники на организираната престъпност (част първа)В САЩ мафията разделя град Ню Йорк между пет клона, печелейки милиарди долара от своята дейност. Мафиотски кланове държат здраво в ръцете си профсъюзи от най-различни сфери.

 » История
10 Сеп, 2010
Археолози в Несебър отвориха гробница от IV-ти век пр. ХристаНамереният артефакт в недрата на Несебър е сам по себе си паметник на античните занаяти. Хидрията е античен съд, който служи за съхраняване на течности – вино, вода, или смес от вино и вода.

 » История
01 Окт, 2008
Чумната зараза била донесена в Европа от корабни плъховеПървият случай на чумно заболяване в Европа е отбелязан на октомври 1347 г., когато 12 италиански кораба се завърнали из странстване в Черно море. Плавателните съдове акостирали в Месина.За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info