Riverside_2023_Bileti
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кое е вашето предстоящо топ музикално събитие за 2023 г.?

Amon Amarth & Kreator
Airbourne
Riverside
Bullet For My Valentine
Батюшка & Аркона
Amorphis

 
   Резултати

ГРАБО
« 21 22 23 24 
 » История
13 Апр, 2006
Най-известните банкови обири в света са извършвани от дръзки смелчагиИзвестни банкови обирджии са Джони Добс, братята Джеймс, Буч Касиди, Бони и Клайд, Наоми Бетс. Те притежават ловкост и хитрост, с които често надлъгват своите "колеги" в униформи.

 » История
08 Фев, 2007
Мечът на крал Артур се намира в абатството "Сан Галгано"Рицарят Галгано бил първообраз на сър Пърсивал, който открил Светия Граал - скъпоценна чаша, в която Йосиф Ариматейски събрал кръвта на разпнатия върху кръста Христос.

 » История
15 Авг, 2009
Фестивалът "Уудсток" - кулминацията на протеста на младото поколениеФестивалът носи това име, защото за първи път трябва да се проведе в град Уудсток. По време на фестивала Уудсток'69 има три смъртни случая: един от свръхдоза, един от спукан апендисит и едно случайно с трактор.

 » История
03 Авг, 2009
Национален парк "Централен Балкан" е един от петте PAN парка в Европа"Централен Балкан" е чудесно място за любителите на природата. Тук се намира най-високият водопад в България - това е Райското Пръскало, който излива водната си стихия от височина 125 м.

 » История
08 Сеп, 2010
Единственият в България музей на мозайките се намира в ДевняМозайките са изработени от малки камъчета - кубчета от мрамор, варовик, печена глина и цветно стъкло, в 16 цвята. Те изобразяват предимно персонажи от гръцката и римската митологии.

 » История
02 Апр, 2010
Родоският колос е едно от Седемте чудеса на светаРодоският колос бил завършен през 282 г. пр. Христа. 60 години след като приключил строежът му, Колосът рухнал. Причина за това станало земетресение, което погубило много жители на Родос и успяло да повали Колоса.За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info