Bruce-Dickinson
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на Чарли Чаплин?

"Треска за злато"
"Светлините на рампата"
"Хлапето"
"Великият диктатор"
"Модерни времена"
"Светлините на града"
"Циркът"

 
   Резултати

« 21 22 23 24 
 » История
21 Юни, 2005
Руски учени потвърдиха реалното съществуване на град ШамбалаШамбала е древен религиозно-философски център, граничещ с Персия. Той има “скрита” част, разположена в района на планината Кайлаш и езерото Маносаровар.

 » История
23 Авг, 2010
Седемте плитки на Самсон криели необикновената му силаСъдбата на Самсон била да освободи Израел, заради което той трябвало да плати с живота си. Той не се боял от смъртта, защото знаел, че тя е ключът за постигането на една по-висша цел.

 » История
30 Сеп, 2006
Зад самоличността на Джак Изкормвачът се крият няколко убийциДжак прерязва гърлото на жертвите си, телата им са изкормвани по начин, който подсказва, че той е имал медицински познания. Проститутките са убити по особено жесток начин в лондонския квартал Ист Енд.

 » История
14 Май, 2005
Статуята на фараона-строител Рамзес II ще бъде преместена от КайроОперацията по превозването на гранитния паметник на Рамзес Велики ще струва милиони долари и ще отнеме около година.

 » История
31 Авг, 2006
Чумните епидемии в Първата българска държаваКакви епидемични болести са върлували по време на Първата българска държава? Сведения за това дават византийски паметници. В периода 608 – 610 г. в Солун и областите около него избухнали ужасни епидемии.

 » История
14 Дек, 2006
Турската крепост Одрин капитулира пред щурма на българската войскаНа 5 октомври 1912 г. избухва Балканската война. В околностите на Свиленград е построено военно летище, от което излитат самолети за бомбардиране на Одринската крепост.


Judas-Priest_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info