Geoff_Tate_Bilet
 
Търси: 

МЕНЮ
Начало
Новини
Интервю
Музика
Киномания
Декор
Здраве
Спорт
АвтоМото
Оживление
Желание
Невероятно е, че...

АНКЕТА
Кой е любимият ви филм на Чарли Чаплин?

"Треска за злато"
"Светлините на рампата"
"Хлапето"
"Великият диктатор"
"Модерни времена"
"Светлините на града"
"Циркът"

 
   Резултати

« 21 22 23 24 
 » История
05 Сеп, 2006
Избухването на ядрена война ще е пагубно за човечествотоДнес е натрупано такова количество оръжие, което ако бъде използвано, ще доведе не само до масово изтребление на човечеството, а и до гибелта на цялата планета.

 » История
28 Дек, 2008
Велики личности остават в историята със своите прякориНад три дузини владетели са останали известни под името Велики, двама са били наричани Великолепни, един Плешиви, а друг Дръзки. Не липсват също и прякори от рода на Мълчаливеца, Късметлията, Умника.

 » История
27 Юли, 2006
Златното време на прякорите е през СредновековиетоВ Англия не било прието хората да се обръщат на фамилно име, а четирите най-популярни собствени имена Джон, Робърт, Ричард и Уилям носели повече от половината мъже в кралството.

 » История
31 Авг, 2005
Наполеон умира бавно и мъчително по вина на своите лекариФактът, че Наполеон е страдал от рак на стомаха в последните месеци от живота си, не се поставя под съмнение от никой от съвременните изследователи. Кончината на императора е била неизбежна.

 » История
27 Юни, 2007
Гърците разбиват персите в битката при долината МаратонЛегендата гласи, че след края на битката към Атина се отправил маратонец, който пробягал 42 километра, за да донесе добрата новина за победата на гражданите на гръцката столица.

 » История
04 Авг, 2006
Граф Калиостро предсказва падането на БастилиятаВраговете на графа злословили по негов адрес и твърдяли, че Калиостро практикувал некромантия (викал душите на починали хора) и общувал с демони. Калиостро имал обаче и много почитатели.


Bruce-Dickinson_03

За нас Контакти Връзки Реклама Фотогалерия

Free Page Rank Tool
2005 © интернет медия Обектив. Всички права запазени. Публикуването на материали от сайта става само със
съгласието на екипа и посочване на източника. За контакти: info@obektiv.info